Alege categoria
Your Cart

Best Garage

Pusculita metalica Motor Oil | Colectia Best Garage 2020Te intrebi uneori unde vei pune numarul tot mai mare de monede din buzunar sau portofel? Fiecare dintre noi ar trebui să aiba un loc de colectare acasa a maruntisului. Pusculitele noastre metalice sunt perfecte pentru acest lucru. Nu numai ca..
39,90 lei
Cutie metalica depozitare pentru produse solide, ideala pentru depozitarea ceailui dvs, pastrand calitatea produsului dvs la cele mai inalte standarde!Compusa dintr-un material de inalta calitate, mata, cu imprimeuri in relief, aceasta cutie este perfecta pentru bucataria dvs.Dimensiuni : 7.5 x ..
27,90 lei
Breloc metalic - Tachometer Breloc metalic - Tachometer
STOC EPUIZAT
Breloc metalic - Tachometer. Reprezinta obiectul ideal pentru cheile dumneavoastra, ajutandu-va sa gasiti cheile mult mai usor si oferindu-le un element frumos si personalizat. Poate reprezenta insa un cadou deosebit pentru persoanele atrase de nostalgia trecutului. Iti vei usura munca in a gasi che..
25,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Gasoline Cutie metalica cu bomboane - Gasoline
STOC EPUIZAT
Cutie metalica cu bomboane - Gasoline Sunteti in cautarea pentru partener de cadoul perfect? Frumos, cu personalitate si stil, dar, in acelasi timp robust, dur si cu un continut irezistibil, conservate perfect, dulciurile de menta fabricate in Germania pot fi de asemenea re-umplute cu bomboane sau s..
22,90 lei
Cana - Service Cana - Service
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Garage - Service and Repairs - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Garage - Service and Repairs. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intre..
81,90 lei
Placa metalica - Service and Repair - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Service and Repair. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colect..
84,90 lei
Cutie de depozitare metalica - Service and Repair
STOC EPUIZAT
Cutie metalica de depozitare din otel Service and Repair, embosata si lacuita pentru a fi cat mai rezistenta si mai atragatoare, cu capac etans ce permite pastrarea in siguranta a oricarui tip de continut. Reprezinta cadoul perfect pentru persoanele dragi, sau poate reprezenta un frumos obiect de de..
49,90 lei
Cutie de depozitare metalica - Gasoline
STOC EPUIZAT
Cutie metalica de depozitare din otel Gasoline, embosata si lacuita pentru a fi cat mai rezistenta si mai atragatoare, cu capac etans ce permite pastrarea in siguranta a oricarui tip de continut. Reprezinta cadoul perfect pentru persoanele dragi, sau poate reprezenta un frumos obiect de decor in buc..
49,90 lei
Placa metalica - Best Garage - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Best Garage creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pentru a..
84,90 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Colectia Best Garage

Să călărești o motocicletă nu este doar un mod de a te ocoli, ci un mod de viață. Pentru un motociclist adevărat, nu este nimic mai bun decât să lăsați vântul să vă înconjoare urechile pe bicicletă. Conducerea pe două roți le oferă un sentiment de libertate de nedescris. Prin urmare, nu este surprinzător că în jur de 150.000 de motociclete sunt înregistrate recent în Germania și că piața iubitorilor și colecționarilor este în continuă creștere.