Alege categoria
Your Cart

Blocnotesuri magnetice

REZERVA CARNET NOTITE NACHFULLPACK BLOCK&BLEISTIFT
STOC EPUIZAT
CARNET NOTITE MAGNETIC VW Bulli-Let's get lost
STOC EPUIZAT
CARNET NOTITE MAGNETIC VW Bulli-Let's get lostCu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare ..
33,90 lei
Carnet notite magnetic Vespa - Service
STOC EPUIZAT
Carnet notite magnetic Vespa - ServiceCu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee est..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - American Diner Blocnotes magnetic - American Diner
Top Brand STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - American Diner. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee este r..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - BMW Service
Top Brand STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - BMW Service. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee este rapi..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - I can't cook. Who cares?
STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - I can't cook, who cares?. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare i..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Have a Coffee
Top Brand STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Have a Coffee. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee este ra..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Good Morning
STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Good Morning. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee este rap..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Pin Up - Milk
STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Pin Up - Milk. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee este ra..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Cuba Libre
Top Brand STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Cuba Libre. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee este rapid..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Beer
STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Beer. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee este rapid notat..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Coca Cola Diner Lady
Top Brand STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Coca Cola Diner LadyCu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee ..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Coca Cola Green
Top Brand STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Coca Cola GreenCu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee este ..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Harley Davidson Logo
Top Brand STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Harley Davidson Logo. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee ..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Che Guevara
STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Che Guevara. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee este rapi..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Betty Boop
STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Betty BoopCu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee este rapid..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Trabant
STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Trabant. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee este rapid no..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Service and Repair
STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Service and Repair. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee es..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Harley Davidson Motorcycles
STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Harley Davidson Motorcycles. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecar..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Memory Booster
STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Memory Booster. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee este r..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Quality fruits
STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Quality fruits. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee este r..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Le Jardin Francais
STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Le Jardin Francais. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee es..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Homemade Marmelade
STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Homemade Marmelade. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee es..
33,90 lei
Blocnotes magnetic - Kellogg's
STOC EPUIZAT
Blocnotes magnetic - Kellogg's. Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee este rapid ..
33,90 lei
Afişare 1 - 24 din 27 (2 pagini)

Cu notepad-urile noastre metalice niciun gand este pierdut. Un carnetel si un creion cu suport sunt integrate pe partea din fata a placutei. Cu cei doi magneti pe spate, notepad-ul este usor aplicat pe frigider. Cu creion si hartie la indemana fiecare idee este rapid notata si lista de cumparaturi este intotdeauna actualizata. Imaginile frumoase vorbesc de la sine. Datorita celor doi magneti de pe spate, notepad-ul adera la mai multe obiecte metalice, ca de exemplu, pe frigidere. Cu orificii pregaurite notepad-ul poate fi, de asemenea, agatat pe alte suprafete. Pe partea frontala, este fixat un carnetel cu 50 pagini. Un creion intr-un suport discret este intotdeauna gata de utilizare. Dimensiuni: 10x20cm.