Alege categoria
Your Cart

Suporturi de pahare metalice

Set de 4 suporturi metalice pentru pahare, fiecare suport avand dimensiunile de 9X9cm, cu un design extrem de atragator, cu suprafetele lacuite, pentru o mai buna protectie, captusite cu pluta pe partea posterioara pentru a preveni alunecarea, ambalate intr-un pachet care permite vizualizarea produs..
39,90 lei
Suport de pahar - Bier DurstSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica a suprafe..
10,90 lei
Suport de pahar - Vino BiancoSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica a supraf..
10,90 lei
Suport de pahar - Ice CreamSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica a suprafet..
10,90 lei
Suporturile de pahare pot fi găsite în aproape fiecare gospodărie. Ele protejează mesele eficient împotriva fluidelor și căldurii extreme. Opresc prelingerile, picăturile și protejeaza suprafața de murdărie. Suporturile de pahare Kellogg's din metal cu suprafața lor robusta și de înaltă calitate rep..
39,90 lei
Suport pahar Coca-Cola - Sign Of Good Taste
STOC EPUIZAT
Suport pahar Coca-Cola - Sign Of Good TasteSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteri..
10,90 lei
Suport pahar Tea First
STOC EPUIZAT
Suport pahar Tea FirstSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica a suprafetei me..
10,90 lei
Suport pahar Cacao Addicted
STOC EPUIZAT
Suport pahar Cacao AddictedSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica a suprafet..
10,90 lei
Suport pahar Gin tonic
STOC EPUIZAT
Suport pahar Gin tonicSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica a suprafetei me..
10,90 lei
SET SUPORT METAL PAHAR VINO ROSSO&BIANCO
STOC EPUIZAT
Suporturile de pahare pot fi găsite în aproape fiecare gospodărie. Ele protejează mesele eficient împotriva fluidelor și căldurii extreme. Opresc prelingerile, picăturile și protejeaza suprafața de murdărie. Suporturile de pahare din metal cu suprafața lor robusta și de înaltă calitate reprezin..
39,90 lei
Suport de pahar - Vespa service
STOC EPUIZAT
Suport de pahar - Vespa service​Suporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica a sup..
10,90 lei
Suport de pahar - Whiskey
STOC EPUIZAT
Suport de pahar - Tiki Bar
STOC EPUIZAT
Suport de pahar - Tiki BarSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica a suprafete..
10,90 lei
Suport de pahar - Harley Davidson Garage
STOC EPUIZAT
Suport de pahar - Harley Davidson GarageSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristi..
10,90 lei
Suport de pahar - Johnny Cash
STOC EPUIZAT
Suport de pahar - Johnny CashSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica a supraf..
10,90 lei
Suport de pahar - Elvis Presley - Rock'n Roll
STOC EPUIZAT
Suport de pahar - Elvis Presley - Rock'n RollSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracte..
10,90 lei
Suport de pahar - Volkswagen Service
STOC EPUIZAT
Suport de pahar - Volkswagen ServiceSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica a..
10,90 lei
Suport de pahar - VW Bulli - Get Lost
STOC EPUIZAT
Suport de pahar - VW Bulli - Get LostSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica ..
10,90 lei
Suport de pahar - Coca Cola - Yellow
STOC EPUIZAT
Suport de pahar - Coca Cola YellowSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica a s..
10,90 lei
Suport de pahar - Coca Cola Refreshing Green
STOC EPUIZAT
Suport de pahar - Coca Cola GreenSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica a su..
10,90 lei
Suport de pahar - Coca Cola Timeline
STOC EPUIZAT
Suport de pahar - Coca Cola TimelineSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica a..
10,90 lei
Suport de pahar - BMW - Parking Only
STOC EPUIZAT
Suport de pahar - BMW - Parking OnlySuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica a..
10,90 lei
Suport de pahar - BMW Garage
STOC EPUIZAT
Suport de pahar - BMW - GarageSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica a supra..
10,90 lei
Suport de pahar - Harley Davidson Genuine
STOC EPUIZAT
Suport de pahar - Harley Davidson GenuineSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracterist..
10,90 lei
Afişare 1 - 24 din 58 (3 pagini)

Suporturile de pahare pot fi găsite în aproape fiecare gospodărie. Ele protejează mesele eficient împotriva fluidelor și căldurii extreme. Opresc prelingerile, picăturile și protejeaza suprafața de murdărie. Suporturile de pahare din metal cu suprafața lor robusta și de înaltă calitate reprezintă cu adevărat obiectele speciale ce nu pot lipsi din locuinta, barul sau cafeneaua dumneavoastra. Strălucirea caracteristică a suprafeței acoperite cu metal și frumoasele teme, le fac sa devina niste frumoase si speciale obiecte decorative. Spatele lor este acoperit cu pluta pentru a păstra suprafața. Patru suporturi 9 x 9 cm cu diferite teme (2 sau 4 teme unice, diferite în funcție de design) sunt asortate într-un ambalaj în care toate temele suporturilor sunt clar vizibile. Dimensiunea sa totală este de 20 x 30 cm. În acest fel opțiunile de afișare sunt foarte versatile.