Alege categoria
Your Cart

Ape

Cutie metal ceai Ape - Tea TimeCutia metalica este recomandata pastrarii in ea a ceaiului, sub forma de plante uscate dar multi au gasit si alte destinatii. Datorita dimensiunii relativ mici, se poate pastra in ea orice folosim in mod curent in bucatarie, pentru ca putem pune cutia pe o polita, la..
27,90 lei
Placa metalica Ape - 500 Since1966 creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite ..
39,90 lei
Cutie metalica cu capac etans Ape - Coffee Shop Cutie metalica cu capac etans Ape - Coffee Shop
STOC EPUIZAT
Cutie metalica cu capac etans Ape - Coffee ShopCutii metalice de depozitare din otel, imprimate in culori vii, embosate, mate, cu capac etans ce permit pastrarea in siguranta a oricarui tip de continut. Capacul este prins de cutie, pivoteaza si este prevazut cu sistem de inchidere. Etanseitatea es..
44,90 lei
Placa metalica - Ape - Coffee Shop- 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Ape - Coffee Shop. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colec..
54,90 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Colectia Ape

Fermecătorul și practic speedster-ul a câștigat inimile acum aproape 70 de ani, iar designul său distinctiv i-a adus rapid statutul de cult. Vorbim despre Ape (în italiană „albină”), sora cea mică a Vespa. Piaggio le-a lansat la doar un an după Vespa. De atunci, albina aglomerată a existat în nenumărate variante: ca vehicul de livrare, furnizor de pizza, panificatie, pană de înghețată în mișcare și multe altele.