Alege categoria
Your Cart

Pan Am

Cutie metal ceai Pan Am - Travel CollageCutia metalica este recomandata pastrarii in ea a ceaiului, sub forma de plante uscate dar multi au gasit si alte destinatii. Datorita dimensiunii relativ mici, se poate pastra in ea orice folosim in mod curent in bucatarie, pentru ca putem pune cutia pe o p..
27,90 lei
Cana ceramica 330 ml Pan Am Travel CollageSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. D..
44,90 lei
Set 9 magneti Pan Am - Travel The World PostersColectionarea este distractiva, dar, de asemenea este nevoie de timp si efort. Convenabil, oferim sortimente mici de noua magneti tematic potrivite diferite pentru fiecare dintre seturile de magneti. O bogata varietate de imagini in doua dimensiuni di..
39,90 lei
Agenda A5 - Pan Am - Travel StickersCaietele noastre se caracterizează prin calitate ridicată. Pentru producerea paginilor a fost utilizată doar hârtie certificată FSC fără acid. Standardele FSC reprezintă o gestionare responsabilă a pădurilor și protejează mediul. Husă dură a cărții în relief est..
74,90 lei
Placa metalica 10x20 Pan Am - On VacationPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreag..
39,90 lei
Cutie metalica cu bomboane Pan Am - Travel Stickers
STOC EPUIZAT
Cutie metalica cu bomboane Pan Am - Travel StickersSunteti in cautarea pentru partener de cadoul perfect? Frumos, cu personalitate si stil, dar, in acelasi timp robust, dur si cu un continut irezistibil, conservate perfect, dulciurile de menta fabricate in ;Germania ;pot fi de asemenea re-ump..
22,90 lei
Cutie metalica plata Pan Am - Travel Stickers Cutie metalica plata Pan Am - Travel Stickers
STOC EPUIZAT
Cutie metalica plata Pan Am - Travel StickersIn cele din urma un spatiu corespunzator. Aceasta cutie speciala asigura depozitarea si ordinea ce impodobeste orice masa, raft sau mic dejun. Cele mai populare imagini sunt accentuate prin culori stralucitoare si lac lucios de acoperire. Noi le oferim ..
49,90 lei
Termometru Pan Am - Travel the World
STOC EPUIZAT
Termometru Pan Am - Travel the WorldTermometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citit..
54,90 lei
Placa metalica 20x30 Pan Am - Travel the world
STOC EPUIZAT
Placa metalica 20x30 Pan Am - Travel the worldPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o in..
54,90 lei
Placa metalica - Enjoy the Ride - 15x20 cm
STOC EPUIZAT
Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fascinanta de placi decor retro...
39,90 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)