Alege categoria
Your Cart

Diverse decoratiuni

Calitate superioara - Realizat din strat de mesteacan natural, materialele sunt reciclabile, sigure si nu necesita adeziv.Experienta DIY - Construirea puzzle-ului va stimula capacitatea copilului dumneavoastra de a-si planifica si construi propria structura ca un adevarat inginer.Asamblare usoara - ..
162,00 lei 213,00 lei
Calitate superioara - Realizat din strat de mesteacan natural, materialele sunt reciclabile, sigure si nu necesita adeziv.Experienta DIY - Construirea puzzle-ului va stimula capacitatea copilului dumneavoastra de a-si planifica si construi propria structura ca un adevarat inginer.Cadou perfect pentr..
165,00 lei 217,00 lei
Calitate superioara - Fabricat din strat de mesteacan natural materialele sunt reciclabile, sigure si nu necesita lipici. Jucaria in forma de stivuitor este cea mai distractiva dintre toate puzzle-urile 3D din lemn pe care le pot construi copii si adulti.Experienta DIY - Construirea unui stivuitor v..
237,00 lei 318,00 lei
Calitate superioara - Realizat din strat de mesteacan natural, materialele sunt reciclabile, sigure si nu necesita adeziv.Experienta DIY - Construirea cisternei va stimula capacitatea copilului dumneavoastra de a-si planifica si construi propria structura ca un adevarat inginer.Proces de montare uso..
129,00 lei 167,00 lei
Calitate superioara - Realizat din strat de mesteacan natural, materialele sunt reciclabile, sigure si nu necesita adeziv.Experienta DIY - Construirea tirului va stimula capacitatea copilului dumneavoastra de a-si planifica si construi propria structura ca un adevarat inginer.Proces de montare usor ..
287,00 lei 388,00 lei
Calitate superioara - Realizat din strat de mesteacan natural, materialele sunt reciclabile, sigure si nu necesita adeziv.Experienta DIY - Construirea remorcii va stimula capacitatea copilului dumneavoastra de a-si planifica si construi propria structura ca un adevarat inginer.Proces de montare usor..
129,00 lei 167,00 lei
Calitate superioara - Realizat din strat de mesteacan natural, materialele sunt reciclabile, sigure si nu necesita adeziv.Experienta DIY - Construirea platformei pustii de asalt va stimula capacitatea copilului dumneavoastra de a-si planifica si construi propria structura ca un adevarat inginer.Proc..
179,00 lei 237,00 lei
Cadou perfect pentru toate varstele - Puzzle-ul 3D din lemn pusca de asalt va fi minunat de primit cadou! Setul de constructie pentru adulti si copii va fi intotdeauna un cadou binevenit si un obiect demn de orice colectie.Proces de montare clar - Vine cu un manual precis, precum si cu imagini. Urma..
129,00 lei 167,00 lei
Calitate inalta - Confectionat din strat de mesteacan natural acest produs este reciclabil si foarte sigur. Nu necesita lipici. Puzzle-ul 3D din lemn set de arme cu banda de cauciuc este cel mai sigur si mai distractiv dintre toate puzzle-urile 3D din lemn pe care copiii si adultii le pot construi.A..
141,00 lei 184,00 lei
Calitate superioara - Materialele sunt reciclabile, sigure si nu necesita lipici. Decorul de perete cu calendar mayan fabricat dintr-un strat de mesteacan natural este cel mai distractiv dintre toate puzzle-urile 3D pentru adulti si copii.Asamblare usoara - Setul din lemn pentru calendar Mayan inclu..
162,00 lei 213,00 lei
Cadou unic si perfect pentru toate varstele - Lira lui Da Vinci este un model 3D si un instrument muzical! La acest model sunt adaugate 2 corzi si mecanisme care va vor ajuta sa produceti muzica si sa simtiti ca veti calatori in lumea lui Da Vinci. Este interesant atat pentru copii, cat si pentru ad..
288,00 lei 390,00 lei
Experienta DIY - Spre deosebire de alte tinte de jucarie pentru antrenament, puzzle-ul cu arme 3D necesita un proces de asamblare fara adeziv care va distra montatorii de orice varsta.Mecanism superior - Acest pistol de jucarie din lemn are un mecanism cu 2 cleme pentru a incarca rapid 8 munitii si ..
784,00 lei 1.075,00 lei
Durabilitate si fiabilitate - Puzzle-ul 3D din lemn pusca SG-12 este fabricat din lemn sigur, fara poluanti si este cel mai distractiv dintre toate puzzle-urile 3D din lemn pentru adulti si copii.Proces de montare clar - Vine cu instructiuni ilustrate pas cu pas in 8 limbi, inclusiv in engleza.Educa..
184,00 lei 244,00 lei
Functionalitate - Operat de un motor robust, puzzle-ul 3D din lemn in forma de yacht pentru adulti si copii va merge neintrerupt pana la 2.5 m.Cadou perfect pentru toate varstele - Setul puzzle 3D mecanic din lemn in forma de yacht reprezinta un cadou foarte original! Setul de constructie pentru adu..
272,00 lei 367,00 lei
Efect gravitational - Puneti doar sticla de vin direct in gaura, se pare ca vinul dumneavoastra este suspendat in aer, afisand vinul in diferite moduri. Calitatea si stilul modern si elegant il fac sa fie perfect atat ca obiect decorativ cat ca si cadou pentru iubitorii de vinuri fine.Cadou per..
55,00 lei 63,00 lei
Tablou din lemn cu snur - Cea mai buna SotieDimensiuni:23x17 cm..
14,90 lei
Tablou din lemn - O femeie frumoasaDimensiuni:16x26 cm..
14,90 lei
Tabla de sah si dame din lemn Cayro - 40x40cm Tabla de sah si dame din lemn Cayro - 40x40cm
-17 % STOC EPUIZAT
Tabla de sah si dame din lemn de inalta calitate.Dimensiuni aprox.: 40 x 40 cmNu Include: Fise..
69,00 lei 83,00 lei
Puzzle 3D din lemn sonda de petrol
-24 % STOC EPUIZAT
Calitate superioara - Realizat din strat de mesteacan natural, materialele sunt reciclabile, sigure si nu necesita adeziv.Experienta DIY - Construirea platformei petroliere va stimula capacitatea copilului dumneavoastra de a-si planifica si construi propria structura ca un adevarat inginer.Proces de..
173,00 lei 229,00 lei
Puzzle 3D din lemn Quad Bike
-24 % STOC EPUIZAT
Proces de montare usor -  Modelul ATV include 165 de piese de puzzle din lemn, iar constructia este accesibila pentru copii si adulti. Vine cu un manual precis, precum si cu imagini. Urmati manualul pentru a construi setul de puzzle rapid si corect.Experienta DIY - Procesul de asamblare este de..
153,00 lei 201,00 lei
Puzzle 3D din lemn moara de vant
-25 % STOC EPUIZAT
Calitate superioara - Realizat din strat de mesteacan natural, materialele sunt reciclabile, sigure si nu necesita adeziv.Experienta DIY - Construirea morii de vant va stimula capacitatea copilului dumneavoastra de a-si planifica si construi propria structura ca un adevarat inginer.Proces de montare..
213,00 lei 285,00 lei
Puzzle 3D din lemn harta lumii XXL
-25 % STOC EPUIZAT
Multifunctionalitate - Cu harta 3D a lumii puteti planifica noi aventuri incitante, va puteti aminti inca o data locurile indragite, va puteti educa copiii sau poate fi utila chiar pentru auto-studiu. Este perfecta ca decor acasa sau la birou.Foarte detaliata - Puzzle-ul cu harta lumii este conceput..
372,00 lei 498,00 lei
Puzzle 3D din lemn harta lumii L
-26 % STOC EPUIZAT
Multifunctionalitate - Cu harta 3D a lumii puteti planifica noi aventuri incitante, va puteti aminti inca o data locurile indragite, va puteti educa copiii sau poate fi utila chiar pentru auto-studiu. Este perfecta ca decor acasa sau la birou.Foarte detaliata - Puzzle-ul cu harta lumii este conceput..
265,00 lei 357,00 lei
Afişare 1 - 24 din 87 (4 pagini)