Alege categoria
Your Cart

Kawasaki

Pusculita metalica Kawasaki - Let the good times rollTe intrebi uneori unde vei pune numarul tot mai mare de monede din buzunar sau portofel? Fiecare dintre noi ar trebui să aiba un loc de colectare acasa a maruntisului. Pusculitele noastre metalice sunt perfecte pentru acest lucru. Nu numai ca po..
39,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Kawasaki - Tank Logo Sunteti in cautarea pentru partener de cadoul perfect? Frumos, cu personalitate si stil, dar, in acelasi timp robust, dur si cu un continut irezistibil, conservate perfect, dulciurile de menta fabricate in Germania pot fi de asemenea re-umplute cu bo..
22,90 lei
Placa metalica - Kawasaki - The Original Ride. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o int..
81,90 lei
Magnet Kawasaki - Riders only
STOC EPUIZAT
Magnet Kawasaki - Riders onlyAceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine este re..
16,90 lei
Breloc metalic - Kawasaki
STOC EPUIZAT
Breloc metalic - Kawasaki. Reprezinta obiectul ideal pentru cheile dumneavoastra, ajutandu-va sa gasiti cheile mult mai usor si oferindu-le un element frumos si personalizat. Poate reprezenta insa un cadou deosebit pentru persoanele atrase de nostalgia trecutului. Iti vei usura munca in a gasi cheil..
25,90 lei
Cutie de depozitare metalica - Kawasaki Genuine Parts Cutie de depozitare metalica - Kawasaki Genuine Parts
STOC EPUIZAT
In cele din urma un spatiu corespunzator. Aceasta cutie speciala asigura depozitarea si ordinea ce impodobeste orice masa, raft sau mic dejun. Cele mai populare imagini sunt accentuate prin culori stralucitoare si lac lucios de acoperire. Noi le oferim diverse dimensiuni, astfel incat exista loc pen..
49,90 lei
Termometru metalic - Kawasaki
STOC EPUIZAT
Termometru - Kawasaki.Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu ușurință. S..
54,90 lei
Placa metalica - Kawasaki - Parking Only- 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Kawasaki - Parking Only . Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreag..
84,90 lei
Placa metalica - Kawasaki - Motorcycle Z1- 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Kawasaki - Motorcycle Z1. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreag..
54,90 lei
Placa metalica - Kawasaki - Tank Logo - 15x20 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Kawasaki - Tank Logo creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite..
39,90 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Colectia Kawasaki

Astăzi Kawasaki este sinonim cu motocicletele fascinant de puternice. Compania, care a fost fondată în 1878, a făcut descoperirea finală în 1972, când a fost introdusă legendarul Kawasaki 900 Z1 - cea mai puternică motocicletă din lume la acea vreme. Imaginea Kawasaki a fost creată: De atunci, modelele sale diverse au reprezentat viteză și inovație, iar desenele sale futuriste subliniază aspectul său puternic. Kawasaki este una dintre cele mai populare și mai vândute motociclete din lume.