Alege categoria
Your Cart

USA

Placa de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. Dimensiuni: 30 x 40 cm...
84,90 lei
Set magneti Route 66 Bike Map | Colectia US 2020 Colectionarea este distractiva, dar, de asemenea este nevoie de timp si efort. Convenabil, oferim sortimente mici de noua magneti tematic potrivite diferite pentru fiecare dintre seturile de magneti. O bogata varietate de imagini in doua dimensiuni di..
39,90 lei
Cana - Strong CoffeeSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Datorita varietatii lar..
64,90 lei
Placa metalica Hamburgers creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pent..
84,90 lei
Cutii metalice de depozitare din otel, imprimate in culori vii, embosate, mate, cu capac etans ce permit pastrarea in siguranta a oricarui tip de continut. Capacul este prins de cutie, pivoteaza si este prevazut cu sistem de inchidere. Etanseitatea este asigurata de o garnitura montata de jur-imprej..
44,90 lei
Placa metalica - We can do it! Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimensiuni: 1..
24,90 lei
Cana - We Can Do It - NASaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Datorita varietatii..
44,90 lei
Breloc metalic - We can do it! Reprezinta obiectul ideal pentru cheile dumneavoastra, ajutandu-va sa gasiti cheile mult mai usor si oferindu-le un element frumos si personalizat. Poate reprezenta insa un cadou deosebit pentru persoanele atrase de nostalgia trecutului. Iti vei usura munca in a gasi c..
25,90 lei
Placa metalica We can do it! creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pentru..
39,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - We can do it! In marime de 6x4x1,6 cm, cutiile noastre isi pot gasi loc in fiecare buzunar de la pantaloni. Acestea sunt imprimate si facute din foi de metal robust. Acest lucru asigura continutul, sa nu se deterioreze chiar si in genti de mana sau compartimentele manusa..
22,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Have a cola, Pepsi Cola In marime de 6x4x1,6 cm, cutiile noastre isi pot gasi loc in fiecare buzunar de la pantaloni. Acestea sunt imprimate si facute din foi de metal robust. Acest lucru asigura continutul, sa nu se deterioreze chiar si in genti de mana sau compartiment..
22,90 lei
Placa metalica 15X20 The Godfather -Learn from the Streets Placa metalica 15X20 The Godfather -Learn from the Streets
STOC EPUIZAT
Placa este arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; marginea fasonata; colturi rotunjite si pregaurite; impachetata individual in folie de plastic; dimensiune: 15x20 cm...
39,90 lei
Placa metalica 20X30 The Godfather I don't apologize Placa metalica 20X30 The Godfather I don't apologize
STOC EPUIZAT
Placa este arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; marginea fasonata; colturi rotunjite si pregaurite; impachetata individual in folie de plastic; dimensiune: 20/30cm...
54,90 lei
Placa metalica 20X30 Top Gun Aircraft Metal Placa metalica 20X30 Top Gun Aircraft Metal
STOC EPUIZAT
Placa este arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; marginea fasonata; colturi rotunjite si pregaurite; impachetata individual in folie de plastic; dimensiune: 20/30cm...
54,90 lei
Placa metalica 15X20 Paramount - Classic Logo Placa metalica 15X20 Paramount - Classic Logo
STOC EPUIZAT
 Placa este arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; marginea fasonata; colturi rotunjite si pregaurite; impachetata individual in folie de plastic; dimensiune: 15x20 cm...
39,90 lei
Cutie de depozitare metalica - Popcorn Cutie de depozitare metalica - Popcorn
STOC EPUIZAT
In cele din urma un spatiu corespunzator. Aceasta cutie speciala asigura depozitarea si ordinea ce impodobeste orice masa, raft sau mic dejun. Cele mai populare imagini sunt accentuate prin culori stralucitoare si lac lucios de acoperire. Noi le oferim diverse dimensiuni, astfel incat exista loc pen..
49,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - We Can Do It XL
STOC EPUIZAT
Cutie metalica cu bomboane - We Can Do It ;XL Sunteti in cautarea pentru partener de cadoul perfect? Frumos, cu personalitate si stil, dar, in acelasi timp robust, dur si cu un continut irezistibil, conservate perfect, dulciurile de menta fabricate in Germania pot fi de asemenea re-umplute cu bomboa..
29,90 lei
Placa metalica - Strong Coffee Served Here - 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Strong Coffee Served Here ;creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si l..
54,90 lei
Placa metalica - Milkshake - 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Milkshake. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fasc..
54,90 lei
Cana - Strong Coffee Served Cana - Strong Coffee Served
STOC EPUIZAT
Cana - Strong Coffee ServedSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Datorita varieta..
44,90 lei
Set magneti - American Diner
STOC EPUIZAT
Set magneti - American Diner Colectionarea este distractiva, dar, de asemenea este nevoie de timp si efort. Convenabil, oferim sortimente mici de noua magneti tematic potrivite diferite pentru fiecare dintre seturile de magneti. O bogata varietate de imagini in doua dimensiuni diferite cu teme de su..
39,90 lei
Magnet - We can do it !
STOC EPUIZAT
Magnet - We can do it. Magneti de frigider, care au suprafata imprimata, sunt din otel si sunt folositi pentru a posta articole, cum ar fi liste de cumparaturi sau memento-uri pe usa unui frigider, sau care servesc pur si simplu ca decor. Magneti, ce vin intr-o varietate de modele, fiind o amintire ..
16,90 lei
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)

Colectia USA

Există motive care sunt asociate cu Statele Unite, în același mod ca steagul național „Stars & Stripes”. Celebrul motiv al unchiului Sam al unui afiș de recrutare în primul război mondial este unul dintre ele. Funcția sa simbolică a fost recunoscută în 1961 printr-o rezoluție a Senatului. De atunci, unchiul Sam a fost oficial și personificarea Statelor Unite. Motivul „We Can Do It” al lui Howard Miller este acum văzut în întreaga lume ca un simbol al femeilor puternice. Inițial, motivul avea scopul de a motiva femeile să ajute la fabricarea pălăriilor militare la Westinghouse în timpul celui de-al doilea război mondial.