Alege categoria
Your Cart

Placi metalice 10x20cm

Placa metalica cu snur Man Cave Warning 10x20cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​Pe peretele din ..
39,90 lei
Placa metalica cu snur Honda MC Service 10x20cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​Pe peretele din ..
39,90 lei
Placa metalica cu snur Welcome to the Beer Garden 10x20cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​Pe per..
39,90 lei
Placa metalica cu snur Do Not Disturb  ( DND )Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca..
39,90 lei
Placa metalica cu snur Opel - Parts & Service 10x20cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lip..
39,90 lei
Placa metalica cu snur - Wash your hands please - 10x20cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lip..
39,90 lei
Placa metalica 10x20 Free Wi-FiPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie..
39,90 lei
Placa metalica - Harley-Davidson Riders only. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intr..
39,90 lei
Placa metalica - Mercedes-Benz Service. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga c..
39,90 lei
Placa metalica - Volkswagen Travel the World. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intr..
39,90 lei
Placa metalica - BMW Drivers Only. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colect..
39,90 lei
Placa metalica - Dogs welcome. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie f..
39,90 lei
Placa metalica - Welcome Cat. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fa..
39,90 lei
Placa metalica cu snur - Garage - 10x20 cm Placa metalica cu snur - Garage - 10x20 cm
Top Brand
Placa metalica - Garage. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fascina..
39,90 lei
Placa metalica - Route 66. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fasci..
39,90 lei
Placa metalica - VIP. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fascinanta..
39,90 lei
Placa metalica - Genius at work. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie..
39,90 lei
Placa metalica cu snur Motorcycle Riders Only 10x20cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica cu snur Motorcycle Riders Only 10x20cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​Pe peretel..
39,90 lei
Placa metalica cu snur Home is where the dog hair is 10x20cm Placa metalica cu snur Home is where the dog hair is 10x20cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica cu snur Home is where the dog hair is 10x20cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​Pe ..
39,90 lei
Placa metalica cu snur Home is where the cat hair is 10x20cm Placa metalica cu snur Home is where the cat hair is 10x20cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica cu snur Home is where the cat hair is 10x20cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​Pe ..
39,90 lei
Placa metalica cu snur Triumph - Logo Black Wood 10x20cm Placa metalica cu snur Triumph - Logo Black Wood 10x20cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica cu snur Triumph - Logo Black Wood 10x20cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lips..
39,90 lei
Placa metalica cu snur MOTOmania - Schrauberbude 10x20cm Placa metalica cu snur MOTOmania - Schrauberbude 10x20cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica cu snur MOTOmania - Schrauberbude 10x20cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lips..
39,90 lei
Placa metalica cu snur We Are In The Garden 10x20cm Placa metalica cu snur We Are In The Garden 10x20cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica cu snur We Are In The Garden 10x20cmDin curtea/gradina ta nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimensiuni: 10x20cm.Toate aceste obiecte de decor..
39,90 lei
Afişare 1 - 24 din 52 (3 pagini)


Plăcile de metal sunt de grosime apreciabilă; arcuite, embosate şi lăcuite pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; marginea fasonată; colţuri rotunjite şi pregăurite; împachetate individual în folie de plastic; Ideale pentru decorarea propriei locuinţe, bar, pub, restaurant sau birou. Dimensiuni: 10x20cm.