Alege categoria
Your Cart

Placi metalice 10x20cm

Placa metalica cu snur Man Cave Warning 10x20cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​Pe peretele din ..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica cu snur Motorcycle Riders Only 10x20cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​Pe peretel..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica cu snur Honda MC Service 10x20cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​Pe peretele din ..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica cu snur Home is where the dog hair is 10x20cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​Pe ..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica cu snur Home is where the cat hair is 10x20cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​Pe ..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica cu snur Welcome to the Beer Garden 10x20cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​Pe per..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica cu snur Do Not Disturb  ( DND ) Placa metalica cu snur Do Not Disturb  ( DND )
STOC EPUIZAT
Placa metalica cu snur Do Not Disturb  ( DND )Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica cu snur Triumph - Logo Black Wood 10x20cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lips..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica cu snur Opel - Parts & Service 10x20cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lip..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica cu snur MOTOmania - Schrauberbude 10x20cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lips..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica cu snur We Are In The Garden 10x20cm Placa metalica cu snur We Are In The Garden 10x20cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica cu snur We Are In The Garden 10x20cmDin curtea/gradina ta nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimensiuni: 10x20cm.Toate aceste obiecte de decor..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica cu snur Gaming In Progress 10x20cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica cu snur Citroen Service
STOC EPUIZAT
Placa metalica cu snur Citroen ServicePe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga c..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica cu snur - Wash your hands please - 10x20cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lip..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica 10x20 Free Wi-FiPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica 10x20 WelcomePe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fa..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica 10x20 Sorry, No Smoking
STOC EPUIZAT
Placa metalica 10x20 Sorry, No SmokingPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga c..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica 10x20 Kellogg's - This Kitchen is for Dancing
STOC EPUIZAT
Placa metalica 10x20 Kellogg's - This Kitchen is for DancingPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa ..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica 10x20 Pan Am - On VacationPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreag..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica 10x20 Becks - Served Here Label
STOC EPUIZAT
Placa metalica 10x20 Becks - Served Here LabelPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o in..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica cu snur Fiat - Service & Repair Placa metalica cu snur Fiat - Service & Repair
STOC EPUIZAT
Placa metalica cu snur Fiat - Service & Repair. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca ..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica cu snur Martini - Served Here. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intr..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica cu snur Bacardi - Served Here Placa metalica cu snur Bacardi - Served Here
STOC EPUIZAT
Placa metalica cu snur Bacardi - Served HerePe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intr..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Afişare 1 - 24 din 52 (3 pagini)


Plăcile de metal sunt de grosime apreciabilă; arcuite, embosate şi lăcuite pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; marginea fasonată; colţuri rotunjite şi pregăurite; împachetate individual în folie de plastic; Ideale pentru decorarea propriei locuinţe, bar, pub, restaurant sau birou. Dimensiuni: 10x20cm.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.