Alege categoria
Your Cart

John Deere

Are carcasa metalica, sticla arcuita si functioneaza cu o baterie AA. Diametrul ceasului este de 31cm iar grosimea de 5.5cm. Fiecare ceas este ambalat intr-o cutie cu fereastra cu rol atat de protectie cat si estetic...
199,90 lei
Cana ceramica John Deere Logo Black 330mlSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Da..
44,90 lei
Pusculita metalica John Deere - Special Purpose OilTe intrebi uneori unde vei pune numarul tot mai mare de monede din buzunar sau portofel? Fiecare dintre noi ar trebui să aiba un loc de colectare acasa a maruntisului. Pusculitele noastre metalice sunt perfecte pentru acest lucru. Nu numai ca port..
39,90 lei
Cutii metalice de depozitare din otel, imprimate in culori vii, embosate, mate, cu capac etans ce permit pastrarea in siguranta a oricarui tip de continut. Capacul este prins de cutie, pivoteaza si este prevazut cu sistem de inchidere. Etanseitatea este asigurata de o garnitura montata de jur-imprej..
44,90 lei
Cana - John Deere Quality FarmSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Datorita vari..
64,90 lei
Placa metalica John Deere - Tractor & Animal Power 15X20cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica John Deere - Tractor & Animal Power 15X20cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie s..
39,90 lei
Termometru metalic - John Deere - Model
STOC EPUIZAT
Termometru - John Deere - Model.Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu u..
54,90 lei
Termometru metalic - John Deere - Logo
STOC EPUIZAT
Termometru - John Deere - Logo.Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu uș..
54,90 lei
Ceas de perete - John Deere Grandfather - Ø31 cm
STOC EPUIZAT
Ceas de perete - John Deere Grandfather Veti sti intotdeauna timpul! Un accesoriu este si ceasul de perete. Ele vin intr-o varietate de culori, desene inspirate atractiv potrivit pentru orice interior. Minunata idee de cadou pentru familie si prieteni! Diametrul ceasului este de 31cm, iar grosimea d..
199,90 lei
Placa metalica - John Deere Model Chart- 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - John Deere Model Chart. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga ..
84,90 lei
Termometru metalic - John Deere Painting
STOC EPUIZAT
Termometru - John Deere.Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu ușurință...
54,90 lei
Magnet - John Deere & Co.
STOC EPUIZAT
Magnet - John Deere & Co. Aceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine este rea..
16,90 lei
Placa metalica - John Deere - 10x14 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - John Deere. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimensiuni: 10x..
24,90 lei
Set magneti - John Deere Set magneti - John Deere
STOC EPUIZAT
Set magneti - John Deere Colectionarea este distractiva, dar, de asemenea este nevoie de timp si efort. Convenabil, oferim sortimente mici de noua magneti tematic potrivite diferite pentru fiecare dintre seturile de magneti. O bogata varietate de imagini in doua dimensiuni diferite cu teme de succes..
39,90 lei
Placa metalica - John Deere - Quality Farm - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - John Deere - Quality Farm. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intrea..
84,90 lei
Placa metalica - John Deere Parking Only - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - John Deere Parking Only. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga..
84,90 lei
Placa metalica - John Deere - Run Like a Deere - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - John Deere - Run Like a Deere. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o in..
84,90 lei
Placa metalica - John Deere Quality Farm Equipment - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - John Deere Quality Farm Equipment. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca ..
84,90 lei
Calendar metalic - John Deere L 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic John Deere LIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru anii ..
84,90 lei
Semn de carte - John Deere
STOC EPUIZAT
Semn de carte John Deere. De peste 100 de ani, semnele de carte sunt folosite nu numai ca un marcaj, ci si ca o expresie de estetica si individualitate. Imaginile sunt bestselleruri. Unele amintesc de zilele trecute, in timp ce altele sunt bazate pe tendintele actuale. Fabricat din material robust s..
17,90 lei
Cana emailata - John Deere Cana emailata - John Deere
STOC EPUIZAT
Cana - John DeereSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Datorita varietatii largi ..
64,90 lei
Placa metalica John Deere - Made With Pride 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica John Deere - Made With Pride 30x40 cm creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, a..
84,90 lei
Placa metalica John Deere - Diamond Plate Black
STOC EPUIZAT
Placa metalica - John Deere - Diamond Plate Black. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipsea..
54,90 lei
Termometru metalic - John Deere Farming Traditions
STOC EPUIZAT
Termometru - Gasoline. Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu ușurință. ..
54,90 lei
Afişare 1 - 24 din 40 (2 pagini)

Colectia John Deere

Odată cu dezvoltarea unor pluguri de oțel auto-curățate, John Deere a pus piatra de temelie pentru compania sa - Deere & Company - în statul american Illinois în 1837. Astăzi compania este considerată liderul pieței mondiale în domeniul ingineriei agricole. Unul dintre motivele pentru reputația excelentă a mărcii este că în Marea Depresiune, când mulți fermieri erau în pragul falimentului, John Deere a amânat tranzacțiile în loc să scoată tractoarele din fermă. Acest lucru aproape că a condus compania în faliment, dar i-a dat o reputație de care beneficiază în continuare.