Alege categoria
Your Cart

Pin Up

Placa metalica - Becks Imported Beer. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga col..
84,90 lei
Placa metalica VW The original Ride1950 creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lac..
24,90 lei
Placa metalica VW The original​ creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pen..
24,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Marilyn - Celebrity Pills. In marime de 6x4x1,6 cm, cutiile noastre isi pot gasi loc in fiecare buzunar de la pantaloni. Acestea sunt imprimate si facute din foi de metal robust. Acest lucru asigura continutul, sa nu se deterioreze chiar si in genti de mana sau compartim..
22,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Best mum. In marime de 6x4x1,6 cm, cutiile noastre isi pot gasi loc in fiecare buzunar de la pantaloni. Acestea sunt imprimate si facute din foi de metal robust. Acest lucru asigura continutul, sa nu se deterioreze chiar si in genti de mana sau compartimentele manusa. Cu..
22,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Best dad. In marime de 6x4x1,6 cm, cutiile noastre isi pot gasi loc in fiecare buzunar de la pantaloni. Acestea sunt imprimate si facute din foi de metal robust. Acest lucru asigura continutul, sa nu se deterioreze chiar si in genti de mana sau compartimentele manusa. Cu..
22,90 lei
Adăugați un strop de înțelepciune și umor în decorul dvs. cu tabloul metalic decorativ "Take My Advice" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este un amestec perfect între stil, umor și înțelepciune, fiind alegerea ideală pentru baruri, restaurante sau pentru a adăuga o notă de originalitate ..
99,90 lei
Placa metalica - VW - ABC - 10x14 cm
Top Brand
Placa metalica - VW - ABC. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimensiuni: 10x14..
24,90 lei
Placa metalica - VW - Get Away. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimensiuni: ..
24,90 lei
Magnet - Lucky Star
Top Brand
Magnet - Lucky Star Aceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine este realizata din..
16,90 lei
Placa metalica - Thank You Girl - 10x14 cm
Top Brand
Placa metalica - Thank You Girl. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimensiuni:..
24,90 lei
Placa metalica - It's your Birthday. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga cole..
24,90 lei
Set magneti - Lucky Star
Top Brand
Set magneti - Lucky Star Colectionarea este distractiva, dar, de asemenea este nevoie de timp si efort. Convenabil, oferim sortimente mici de noua magneti tematic potrivite diferite pentru fiecare dintre seturile de magneti. O bogata varietate de imagini in doua dimensiuni diferite cu teme de succes..
39,90 lei
Adăugați un strop de umor și unicitate în spațiul dvs. cu tabloul metalic decorativ "Don't Drink Anymore" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este o expresie amuzantă și inteligentă, perfectă pentru a adăuga o notă de veselie în baruri, restaurante sau chiar în casa dvs., oferind un punct d..
99,90 lei
Placa metalica Bad Attitude. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fas..
99,90 lei
Placa metalica Happy Birthday. Aceste plăci stilate emană creativitate şi sofisticare, fiecare dintre ele, prezentate mai jos, au fost elaborate cu o anumită temă, metalul oferind un aspect cu totul nou pentru zona dumneavoastră de zi. Crează o atmosferă specială, dinamică cu un simţ retro! Reprezin..
24,90 lei
Magnet - Here is Your Dinner
Top Brand
Magnet - Here is Your Dinner. Magneti de frigider, care au suprafata imprimata, sunt din otel si sunt folositi pentru a posta articole, cum ar fi liste de cumparaturi sau memento-uri pe usa unui frigider, sau care servesc pur si simplu ca decor. Magneti, ce vin intr-o varietate de modele, fiind o am..
16,90 lei
Magnet - On a Diet For a Month
Top Brand
Magnet - On a Diet For a Month. Magneti de frigider, care au suprafata imprimata, sunt din otel si sunt folositi pentru a posta articole, cum ar fi liste de cumparaturi sau memento-uri pe usa unui frigider, sau care servesc pur si simplu ca decor. Magneti, ce vin intr-o varietate de modele, fiind o ..
16,90 lei
Magnet - Pin Up School
Top Brand
Magnet - Pin Up School. Magneti de frigider, care au suprafata imprimata, sunt din otel si sunt folositi pentru a posta articole, cum ar fi liste de cumparaturi sau memento-uri pe usa unui frigider, sau care servesc pur si simplu ca decor. Magneti, ce vin intr-o varietate de modele, fiind o amintire..
16,90 lei
Placa metalica 20x30 Pin Up - Ahoy Sailor!
STOC EPUIZAT
Placa metalica 20x30 Pin Up - Ahoy Sailor!Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intrea..
54,90 lei
Placa metalica - Bacardi - Pin Up Girl - 15x20 cm
STOC EPUIZAT
Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fascinanta de placi decor retro...
39,90 lei
Calendar metalic - Pin Up Milk  20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic Pin Up Milk Intr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru ..
54,90 lei
Placa metalica - Becks Bottle - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Becks Bottle - The Original Ride. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o..
81,90 lei
Afişare 1 - 24 din 203 (9 pagini)