Alege categoria
Your Cart

Mercedes-Benz

Cana metalica emailata Mercedes Daimler Truck - Models 360mlSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui p..
64,90 lei
Placa Mercedes Daimler Truck - Trucks Only 30x40cmPlaca ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pentru a crea un efect deosebit prin re..
84,90 lei
Set magneti Mercedes-Benz - Logo EvolutionColectionarea este distractiva, dar, de asemenea este nevoie de timp si efort. Convenabil, oferim sortimente mici de noua magneti tematic potrivite diferite pentru fiecare dintre seturile de magneti. O bogata varietate de imagini in doua dimensiuni diferit..
39,90 lei
Placa metalica - Mercedes Benz. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie ..
84,90 lei
Cutie metalica cu bomboane Mercedes-Benz - Drivers Only Sunteti in cautarea pentru partener de cadoul perfect? Frumos, cu personalitate si stil, dar, in acelasi timp robust, dur si cu un continut irezistibil, conservate perfect, dulciurile de menta fabricate in ;Germania ;pot fi de asemenea re-umplu..
22,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Mercedes-Benz - Logo Evolution XL Sunteti in cautarea pentru partener de cadoul perfect? Frumos, cu personalitate si stil, dar, in acelasi timp robust, dur si cu un continut irezistibil, conservate perfect, dulciurile de menta fabricate in Germania pot fi de asemene..
29,90 lei
Placa metalica - Mercedes-Benz Service. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga c..
39,90 lei
Placa metalica Mercedes-Benz Parking Only creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si ..
24,90 lei
Magnet - Mercedes Benz Black Aceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine este real..
16,90 lei
Placa metalica - Mercedes Benz. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie ..
84,90 lei
Termometru Daimler Truck Garage
STOC EPUIZAT
Termometru Daimler Truck GarageTermometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu ..
54,90 lei
Placa metalica 25x50 Mercedes-Benz - Service
STOC EPUIZAT
Placa metalica 25x50 Mercedes-Benz - ServicePlaca ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pentru a crea un efect deosebit prin reflexia..
81,90 lei
Placa metalica 20x30 Mercedes-Benz - Silver Arrow Historic Placa metalica 20x30 Mercedes-Benz - Silver Arrow Historic
STOC EPUIZAT
Placa metalica 20x30 Mercedes-Benz - Silver Arrow HistoricPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa li..
54,90 lei
Placa metalica 30x40 Mercedes-Benz - Garage
STOC EPUIZAT
Placa metalica 30x40 Mercedes-Benz - GaragePe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intre..
84,90 lei
Ceas de perete Mercedes-Benz - Ø31 cm Ceas de perete Mercedes-Benz - Ø31 cm
STOC EPUIZAT
Ceas de perete Mercedes-Benz cu carcasa metalica si sticla arcuita de foarte mare calitate. Veti sti intotdeauna timpul! Un accesoriu este si ceasul de perete. Ele sunt intr-o varietate de culori, desene inspirate atractiv potrivit pentru orice interior. Minunata idee de cadou pentru familie si..
199,90 lei
Ceas de perete Mercedes-Benz Garage - Ø31 cm Ceas de perete Mercedes-Benz Garage - Ø31 cm
STOC EPUIZAT
Ceas de perete Mercedes-Benz Garage cu carcasa metalica si sticla arcuita de foarte mare calitate. Veti sti intotdeauna timpul! Un accesoriu este si ceasul de perete. Ele sunt intr-o varietate de culori, desene inspirate atractiv potrivit pentru orice interior. Minunata idee de cadou pentru fam..
199,90 lei
Cutie de depozitare metalica - Mercedes-Benz logo evolution Cutie de depozitare metalica - Mercedes-Benz logo evolution
STOC EPUIZAT
In cele din urma un spatiu corespunzator. Aceasta cutie speciala asigura depozitarea si ordinea ce impodobeste orice masa, raft sau mic dejun. Cele mai populare imagini sunt accentuate prin culori stralucitoare si lac lucios de acoperire. Noi le oferim diverse dimensiuni, astfel incat exista loc pen..
49,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Mercedes-Benz Silver Arrow
STOC EPUIZAT
Cutie metalica cu bomboane - Mercedes-Benz Silver Arrow. In marime de 6x4x1,6 cm, cutiile noastre isi pot gasi loc in fiecare buzunar de la pantaloni. Acestea sunt imprimate si facute din foi de metal robust. Acest lucru asigura continutul, sa nu se deterioreze chiar si in genti de mana sau comparti..
22,90 lei
Placa metalica - Mercedes-Benz logo evolution - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Mercedes-Benz logo evolution - The Original Ride. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebui..
81,90 lei
Ceas de perete - Mercedes-Benz Tachometer - Ø31 cm Ceas de perete - Mercedes-Benz Tachometer - Ø31 cm
STOC EPUIZAT
Ceas de perete Mercedes-Benz Tachometer cu carcasa metalica. Veti sti intotdeauna timpul! Un accesoriu este si ceasul de perete. Ele sunt intr-o varietate de culori, desene inspirate atractiv potrivit pentru orice interior. Minunata idee de cadou pentru familie si prieteni! Diametrul ceasului: 31cm ..
199,90 lei
Placa metalica - Mercedes-Benz Unimog - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Mercedes-Benz Unimog. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga co..
84,90 lei
Placa metalica - Mercedes-Benz Silver Arrows Chart - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Mercedes Benz. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie ..
84,90 lei
Placa metalica - Mercedes-Benz Logo Evolution- 10x14 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Mercedes-Benz Logo Evolution creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate s..
24,90 lei
Afişare 1 - 24 din 33 (2 pagini)

Colectia Mercedes-Benz

Ca unul dintre cele mai cunoscute branduri ale lumii, Mercedes-Benz se bucură de statutul de cult de ceva vreme. De la celebrul brevet auto cu numărul 1, până la succesele Grand Prix ale săgeților Silver, chiar până la legendarul 300 SL care a fost ales chiar mașina sport a secolului: istoria automobilelor a fost afectată crucial de Mercedes-Benz, iar numele său este calitate, inovație și fiabilitate.