In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie

Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului www.artgarage.ro implica acceptarea acestor Termeni si Conditii si a Politicii de Confidentialitate.

Site-ul www.artgarage.ro, este detinut si administrat de societatea DAMIAN LAVINIA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALA, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 38277816, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. F13/778/2017, cu sediul in str. Traian, nr. 8, 905400, loc. Harsova, jud. Constanta, contact: office@artgarage.ro.

Navigarea si posibila comanda pe site-ul www.artgarage.ro, consemneaza acordul Clientului citind, intelegand si acceptand termenii de mai jos de catre oricare posibil Client. Ne rezervam dreptul de a actualiza fara o notificare in prealabil, continutul site-ului si Termenii si Conditiile in orice moment.

1. Definitii SITE - domeniul www.artgarage.ro
Produse si Servicii - produse mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.
Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul artgarage.ro.
VanzatorDAMIAN LAVINIA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALA, cu sediul in str. Traian, nr. 8, loc. Harsova, jud. Constanta, avand CUI: 38277816, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. F13/778/2017 prin artgarage.ro
Client - persoana fizica sau persoana juridica ce finalizeaza o Comanda.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.
Contract - o Comanda confirmata prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa primeasca si sa faca plata Produselor comandate.
Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

2. Accesul in cadrul artgarage.ro
Utilizatorii site-ului artgarage.ro pot face comentarii, pot sa transmita sugestii ori sa adreseze intrebari, daca limbajul acestora se incadreaza ca fiind civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal obscen sau amenintator, defaimator si nu tulbura ceilalti vizitatori, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu artgarage.ro. Persoanele ce folosesc identitati false, adrese de e-mail false, sau folosesc date in numele altor persoane vor fi raportate organelor competente. Drept urmare, artgarage.ro nu poate fi tras la raspundere si nu are nicio obligatie de despagubire.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

3. Copyright Continutul site-ului www.ArtGarage.ro este proprietatea I.I. Damian Lavinia si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul societatii I.I. Damian Lavinia a oricaror elemente de continut se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Exonerarea de raspundere
Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, artgarage.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.
Link-urile catre alte site-uri sunt oferite doar in scopul unui acces mai facil a informatiilor, iar artgarage.ro nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele si/sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.
Nu garantam ca site-ul artgarage.ro, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la artgarage.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, sau orice posibili alti factori similari. artgarage.ro nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in prezentarea materialelor de pe site.
Informatiile regasite pe artgarage.ro au caracter informativ. Ele sunt puse la dispozitie din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In posibilele cazuri in care vreuna dintre informatii regasite pe site-ul artgarage.ro intra sub incidenta Legii privind drepturile de autor si drepturile conexe, Utilizatorul sau potentialul Client este rugat sa aduca la cunostinta Vanzatorului la adresa office@artgarage.ro, pentru solutionare prin luarea de masuri legale.
artgarage.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice afiseaza preturi eronate/derizorii pentru produse (preturi ce pot fi apreciate cu usurinta ca fiind derizorii sau exagerate).

5. Inregistrarea ca Utilizator
Prin crearea unui nou cont pe artgarage.ro, Utilizatorul are obligatia de a folosi o adresa de e-mail valida. Ne rezervam dreptul de a refuza orice cerere de inregistrare in cazul in care se constata ca sunt utilizate si furnizate informatii ireale.

6. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, sau datele de inregistrare in cazul societatilor.
La crearea unui cont, Utilizatorul are ca optiune suplimentara si in care isi poate da consimtamantul, receptionarea de e-mail-uri comerciale din partea artgarage.ro. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, artgarage.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este exclusiv pentru: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor sau evolutia treptata a comenzilor. Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre Damian Lavinia I.I.
Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a artgarage.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre artgarage.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii, de servicii de marketing, servicii de curierat, servicii de plata / bancare.
Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor. In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre artgarage.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.
Facem precizarea ca niciun reprezentant al artgarage.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) date confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale si astfel, in cazul divulgarii de astfel de date, Utilizatorul nu poate face raspunzator pe artgarage.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

7. Comanda pe artgarage.ro
Prin finalizarea Comenzii pe artgarage.ro, Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt fara omisiuni, sunt reale si corecte. In situatia in care datele sunt incomplete sau ireale, se poate amana sau chiar anula comanda. Pentru informatiile eronate sau incomplete, artgarage.ro nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele intarzieri in procesul de livrare a Comenzii.
Prin finalizarea Comenzii, Clientul artgarage.ro se declara ca fiind de acord sa fie contactat de un reprezentant artgarage.ro prin telefon sau e-mail. (exceptie face procesarea automata prin e-mail la maximum 30 de secunde de la finalizarea Comenzii).
Pana la contactarea Clientului de catre un reprezentat artgarage.ro, Clientul are posibilitatea anularii, reducerii sau completarii comenzii, fara niciun fel de pretentie din partea artgarage.ro. Platile efectuate cu cardul pot genera un cost aferent procesarii comenzii Clientului cu cardul, drept urmare, in cazul anularii, artgarage.ro nu percepe taxe suplimentare.
artgarage.ro isi rezerva dreptul de a anula sau refuza o Comanda, fara a exista vreo pretentie din partea unei parti, in urmatoarele cazuri:
a. livrari esuate anterior
b. date incomplete sau ireale furnizate de catre Client
c. Clientul poate dauna imaginii site-ului artgarage.ro sau vreunuia dintre partenerii sai
d. invalidarea de catre Banca a tranzactiei on-line finalizata pe artgarage.ro
e. suspiciuni de frauda


Utilizatorii si Clientii sunt responsabili pentru fiecare informatie furnizata catre artgarage.ro. artgarage.ro isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau adauga un produs in orice moment, de modificare a cantitatilor din Comanda, anuntand telefonic sau e-mail Clientul, despre posibilele modificari survenite din Comanda.
In cazul in care Contractul va fi considerat incheiat intre Vanzator si Client in momentul in care ambele parti si-au indeplinit obligatiile reciproce.

8. Facturare
Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. artgarage.ro nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura. Factura aferenta Comenzii fiecarui Client va insoti coletul expediat sau poate fi trimis electronic in adresa de email mentionata in comanda aferenta fiecarui Client.

9. Preturi si Cheltuieli expeditie
Toate preturile afisate in dreptul produselor si serviciilor aferente pe site-ul artgarage.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A. Preturile din lista produselor adaugate in cos sunt si preturile finale, cu sau fara discountul aplicat la pragul de 250 de lei.

10. Livrarea
Termenele normale de livrare se incadreaza in urmatoarele 2-3 zile lucratoare de la finalizarea si procesarea de catre Vanzator a comenzii aferente fiecarui Client. In unele cazuri, termenul de livrare poate fi depasit la Comenzile in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau cantitatile ale produselor de pe artgarage.ro au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii). artgarage.ro are obligatia de a informa Clientul prin orice mijloc de comunicare (telefonic sau e-mail) despre indisponibilitatea produselor, iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 10 zile. Clientul are la dispozitie urmatoarele optiuni in acest caz:
- anularea comenzii
- suspendarea comenzii (pana la completarea stocurilor, in cazul produselor indisponibile modificate ulterior finalizarii Comenzii Clientului)
- alegerea unui alt produs disponibil si finalizarea astfel a Comenzii


Clientul poate confirma modificarile intervenite artgarage.ro va livra produsele conform Comenzii modificate. Livrarea se face prin curier rapid si anume FAN Courier si costa numai 20 de LEI, fara taxe de plata ramburs, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori care se adauga costului de livrare.
Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 300 de lei, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori (fac exceptie comenzile care se supun promotiilor in derulare). Comenzile efectuate vineri se livreaza luni.
Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid - FAN Courier in 1-2 zile lucratoare in orasele mari, cu livrarea produsului la adresa dorita de dumneavoastra.
Livrarea se face intre orele 9 - 17. Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa indicati ca adresa de livrare adresa de la locul de munca pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii. Incepand cu data de 7 Martie 2012, FAN Courier deserveste, fara a taxa kilometri exteriori parcursi, un numar de 2409 localitati din Romania.
Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va conveni cu acesta un nou termen de livrare. Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru confirmarea Comenzii si Livrarii acestuia la adresa mentionata in comanda. Clientul are obligatia sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat.
Comanda finalizata se considera a fi momentul in care produsele sunt livrate si predate catre Client.

11. Plata
Platile se pot face atat on-line prin Serviciul Electronic de Plati mobilPay sau ramburs prin Curier, dar si prin OP.

12. Garantia
artgarage.ro respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun membru. Garantia presupune rambursarea valorii pentru produsele neconforme pentru care Clientul notifica Vanzatorul in scris in termenul legal; artgarage.ro isi rezerva dreptul de a nu inlocui si nu repara produsele neconforme sau defecte. Clientul nu este indreptatit la despagubiri sau penalitati pentru produsele neconforme si prin plasarea comenzii declara ca accepta sa primeasca contravaloarea produselor si transportului in cazul lipsei de conformitate.
artgarage.ro nu va oferi garantii Clientilor care in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor. Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

13. Receptia produselor
Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier livrarea coletului cu produsele comandate. Clientul are obligatia de a ridica de la reprezentantul firmei de curierat bonul aferent Comenzii platite. Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

14. Returnarea produselor
In urma solicitarii, Clientul va beneficia de retur gratuit a produselor comandate din partea artgarage.ro, in functie de adresa Clientului si de ziua aleasa de acesta, amanuntele fiind puse la punct telefonic, cu un reprezentant artgarage.ro.
Clientul are obligatia sa notifice artgarage.ro intentia de a returna produsele, prin telefon 0722 550 205 sau e-mail office@artgarage.ro in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produselor. artgarage.ro poate refuza coletul, daca termenul este depasit.
Informatii necesare pentru retur: nume si prenume, numarul comenzii, suma ce trebuie returnata, data expedierii coletului, adresa Clientului (pentru ridicarea Coletului de catre curier).
Returnarea banilor catre Client se va face exclusiv doar prin virament bancar printr-un cont ales al Clientului. Costurile pentru returnarea produselor intra in obligatiile artgarage.ro, acesta neavand nicio pretentie din partea Clientului in acest sens. Pentru returnarea Produsului/Produselor, coletul trebuie returnat pe langa produse, insotit de factura sau orice alt document alaturat. Produsele trebuie sa fie neavariate, in aceeasi conditie, fara defecte. Exceptie fac acele colete care contin Produse avariate deja constatate de catre Client. Contravaloarea produselor returnate va fi returnata in maximum 10 zile de la primirea Coletului Retur.
In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, Clientul are urmaroarele drepturi si obligatii:

14.1 Clientul are dreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere, sa renunte la contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.
14.2 Clientul se obliga sa returneze produsele care sunt in aceeasi stare in care au le-a primit. Nu se vor accepta produsele returnate care prezinta modificari fizice sau lovituri, ciobiri, zgarieturi, urme de uzare.
14.3 artgarage.ro are obligatia ca in maximum 14 zile sa returneze Clientului contravaloarea produselor de la momentul renuntarii asupra contractului.

In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, iar Comanda este achitata, artgarage.ro are obligatia sa returneze suma in maxim 14 zile. Suma se va returna astfel:
a. pentru acele Comenzi achitate prin ramburs sau OP, suma va fi returnata intr-un cont ales al Clientului
b. pentru acele Comenzi achitate prin serviciul electronic de plati mobilPay, suma se restituie in acelasi cont de pe care plata Comenzii s-a facut

15. Furnizori si Producatori
Producatorii, importatorii si furnizorii garanteaza in privinta detinerii tuturor drepturilor de autor, a autenticitatii marcilor, de folosire a marcilor prezente pe site si de difuzare a lor pe teritoriul Romaniei.

16. Forte majore
Exceptand cazurile in care nu au prevazut, niciuna din partile unui contract incheiat, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune.
Forta majora va fi probata conform legii.

17. Solutionarea conflictelor si legile aplicabile
Prin folosirea, vizitarea sau vizualizarea artgarage.ro Utilizatorul sau Clientul, prin accesare acesta se declara de acord cu prevederile "Termeni si conditii".
Posibilele dispute ce fac referire la Termeni si Conditii ce ar putea sa apara intre Utilizator sau Client si Damian Lavinia I.I. se va rezolva in primul rand, pe cale amiabila.
Daca posibilele conflite intre Utilizator sau Client si Damian Lavinia I.I. nu vor fi rezolvate pe cale amiabila, in conformitate cu legile romane in vigoare, conflictul va fi solutionat de instantele competente romanesti.

18. Frauda
Crearea de conturi multiple, sau pentru orice constatare ca fiind comportament fraudulos din partea Utilizatorilor sau Clientilor, sa afectele bunul mers al activitatii site-ului artgarage.ro este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. artgarage.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile considerate suspecte astfel create si de a retrage beneficiile ofertelor in curs si de a anula contul fara un preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.
artgarage.ro nu solicita niciodata Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail,telefonic sau SMS, etc.) informatii considerate a fi date confidentiale, conturi, carduri bancare sau parole personale. Utilizatorii si Clientii isi asuma in totalitate intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
artgarage.ro respinge orice responsabilitate in cazul in care un Utilizator sau Client este prejudiciat de catre un tert ce ar pretinde ca reprezinta interesele artgarage.ro
Utilizatorul sau Clientul are obligatia de a aduce la cunostinta detinatorului artgarage.ro cu privinta la posibila frauda. In cazul constatarii ca serverele artgarage.ro sunt prejudiciate, ca datele unor Clienti sunt considerate a fi in pericol, ca in orice caz in care se constata a fi prejudiciat site-ul artgarage.ro, ne rezervam dreptul de a lua toate masurile legale pentru recuperarea prejudiciilor si pedepsirea celor ce se fac vinovati.

19. Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.


Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.


office@artgarage.ro - 0722 550 205