Alege categoria
Your Cart

Seturi de jucarii

Calitate superioara - Realizat din strat de mesteacan natural, materialele sunt reciclabile, sigure si nu necesita adeziv.Experienta DIY - Construirea cisternei va stimula capacitatea copilului dumneavoastra de a-si planifica si construi propria structura ca un adevarat inginer.Proces de montare uso..
129,00 lei 167,00 lei
Calitate superioara - Realizat din strat de mesteacan natural, materialele sunt reciclabile, sigure si nu necesita adeziv.Experienta DIY - Construirea tirului va stimula capacitatea copilului dumneavoastra de a-si planifica si construi propria structura ca un adevarat inginer.Proces de montare usor ..
287,00 lei 388,00 lei
Calitate superioara - Realizat din strat de mesteacan natural, materialele sunt reciclabile, sigure si nu necesita adeziv.Experienta DIY - Construirea remorcii va stimula capacitatea copilului dumneavoastra de a-si planifica si construi propria structura ca un adevarat inginer.Proces de montare usor..
129,00 lei 167,00 lei
Calitate inalta - Confectionat din strat de mesteacan natural acest produs este reciclabil si foarte sigur. Nu necesita lipici. Puzzle-ul 3D din lemn set de arme cu banda de cauciuc este cel mai sigur si mai distractiv dintre toate puzzle-urile 3D din lemn pe care copiii si adultii le pot construi.A..
141,00 lei 184,00 lei
Experienta DIY - Spre deosebire de alte tinte de jucarie pentru antrenament, puzzle-ul cu arme 3D necesita un proces de asamblare fara adeziv care va distra montatorii de orice varsta.Mecanism superior - Acest pistol de jucarie din lemn are un mecanism cu 2 cleme pentru a incarca rapid 8 munitii si ..
784,00 lei 1.075,00 lei
Puzzle 3D din lemn set de masini Puzzle 3D din lemn set de masini
-25 % STOC EPUIZAT
Calitate superioara - Realizat din strat de mesteacan natural, materialele sunt reciclabile, sigure si nu necesita adeziv.Experienta DIY - Construirea puzzle-ului 3D din lemn set de masini va stimula capacitatea copilului dumneavoastra de a-si planifica si construi propria structura ca un adevarat i..
199,00 lei 265,00 lei
Puzzle 3D mecanic din lemn parc de distractii Puzzle 3D mecanic din lemn parc de distractii
-27 % STOC EPUIZAT
Proiect educational - Setul de constructie de tip roller coaster din lemn este echipat cu motor electric si telecomanda pentru a face proiectul si mai interesant, functional si pentru a-i pune pe cei dragi pe calea catre o intelegere fundamentala a mecanicii. * Telecomanda necesita o baterie CR2032,..
696,00 lei 952,00 lei
Puzzle 3D mecanic din lemn Galaxy Marble Run
-27 % STOC EPUIZAT
Simtiti frumusetea mecanicii si a fizicii - Dupa ce apasati butonul angrenajele vor incepe sa puna in functie roller coaster-ul. Puneti bila de otel si aceasta va circula automat pe piste complexe. Acest puzzle din lemn devine un decor minunat si totodata va poate elibera imaginatia si aduce un sent..
912,00 lei 1.254,00 lei
Puzzle 3D mecanic din lemn tren Atlantic Express Puzzle 3D mecanic din lemn tren Atlantic Express
-25 % STOC EPUIZAT
Functionalitate - Actionat de un motor unic cu banda de cauciuc, setul de tren pentru adulti si copii va calatori neintrerupt pana la 3 m.Cadou perfect pentru toate varstele - Puzzle-ul 3D mecanic din lemn tren Atlantic Express reprezinta un cadou minunat! Setul de constructie pentru adulti si copii..
362,00 lei 484,00 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)