Alege categoria
Your Cart

Paw shield

Breloc metalic - Love Dog. Reprezinta obiectul ideal pentru cheile dumneavoastra, ajutandu-va sa gasiti cheile mult mai usor si oferindu-le un element frumos si personalizat. Poate reprezenta insa un cadou deosebit pentru persoanele atrase de nostalgia trecutului. Iti vei usura munca in a gasi cheil..
25,90 lei
Cana - Dog RulesSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Datorita varietatii largi d..
64,90 lei
Placa metalica - Dogs welcome. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie f..
39,90 lei
Placa metalica Life is better with a dog creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si la..
39,90 lei
Placa metalica - Love Dog. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fasci..
54,90 lei
Placa metalica - Not a Home, without a dog. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intrea..
54,90 lei
Placa metalica Love Dog creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pentru a cr..
24,90 lei
Magnet - Friends Forever
STOC EPUIZAT
Aceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine este realizata din culori vii imprimat..
16,90 lei
Cutie de depozitare metalica - Dog Bisquits Cutie de depozitare metalica - Dog Bisquits
STOC EPUIZAT
Cutie metalica de depozitare din otel, embosata si lacuita pentru a fi cat mai rezistenta si mai atragatoare, cu capac etans ce permite pastrarea in siguranta a oricarui tip de continut. Reprezinta cadoul perfect pentru persoanele dragi, sau poate reprezenta un frumos obiect de decor in bucataria du..
49,90 lei
Cana emailata - Coffe Dogs Cana emailata - Coffe Dogs
STOC EPUIZAT
Cana - Coffe DogsSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Datorita varietatii largi ..
64,90 lei
Ceas de perete - Friends Forever - Ø31 cm
STOC EPUIZAT
Ceas de perete Friends Forever cu carcasa metalica. Veti sti intotdeauna timpul! Un accesoriu este si ceasul de perete. Ele sunt intr-o varietate de culori, desene inspirate atractiv potrivit pentru orice interior. Minunata idee de cadou pentru familie si prieteni! Diametrul ceasului: 31cm iar grosi..
199,90 lei
Placa metalica - Kiss Your  Dog- 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Kiss Your Dog . Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie..
54,90 lei
Placa metalica - Key to Happiness - 15x20 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Key to Happiness creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pen..
39,90 lei
Placa metalica - Dogaholic - 15x20 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Dogaholic creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pentru a c..
39,90 lei
Placa metalica - Dog Addict- 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Dog Addict. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fas..
54,90 lei
Cana - Friends Forever Cana - Friends Forever
STOC EPUIZAT
Cana - Friends ForeverSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Datorita varietatii l..
44,90 lei
Cana - Coffee and Dogs Cana - Coffee and Dogs
STOC EPUIZAT
Cana - Coffee and DogsSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Datorita varietatii l..
44,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Love Dog
STOC EPUIZAT
Cutie metalica cu bomboane - Love Dog In marime de 6x4x1,6 cm, cutiile noastre isi pot gasi loc in fiecare buzunar de la pantaloni. Acestea sunt imprimate si facute din foi de metal robust. Acest lucru asigura continutul, sa nu se deterioreze chiar si in genti de mana sau compartimentele manusa. Cut..
22,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Friends Forever Cutie metalica cu bomboane - Friends Forever
STOC EPUIZAT
Cutie metalica cu bomboane - Friends Forever Sunteti in cautarea pentru partener de cadoul perfect? Frumos, cu personalitate si stil, dar, in acelasi timp robust, dur si cu un continut irezistibil, conservate perfect, dulciurile de menta fabricate in Germania pot fi de asemenea re-umplute cu bomboan..
22,90 lei
Cutie metalica - Dog Treats
STOC EPUIZAT
Cutie metalica - Dog Treats In marime de 6x9.5x2 cm, cutiile noastre isi pot gasi loc in fiecare buzunar de la pantaloni. Acestea sunt imprimate si facute din foi de metal robust. Acest lucru asigura continutul, sa nu se deterioreze chiar si in genti de mana sau compartimentele manusa. Un ..
22,90 lei
Placa metalica - Dogs Welcome - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Dogs Welcome. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie f..
84,90 lei
Placa metalica - Not a Home, without a dog - 15x20 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Not a Home, without a dog. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intrea..
39,90 lei
Placa metalica cu snur - Love Dog - 10x20 cm Placa metalica cu snur - Love Dog - 10x20 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Love Dog. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fasci..
39,90 lei
Cana - Love Dog Cana - Love Dog
STOC EPUIZAT
Cana - Love DogSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Datorita varietatii largi de..
44,90 lei
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)

Colectia Paw Shield

Heinz Rühmann a spus cândva: „Poți trăi fără un câine, dar nu merită”. Acesta este probabil motivul pentru care aproximativ opt milioane dintre prietenii cu patru picioare trăiesc în Germania. Ca cel mai bun prieten al omului, este considerat de încredere, loial și loial. Pentru cei mai mulți, câinele este mai mult decât un animal de companie sau un coleg de cameră cu patru picioare - este un adevărat membru al familiei. Noua colecție „Paw Shield” se adresează tuturor iubitorilor de câini și fanilor prietenilor cu patru picioare. Produsele sunt concepute și tipărite cu dragoste cu zicale și citate despre câine. Colecția de plăci de labe este cea mai bună metodă de a spune „mulțumesc” celui mai bun prieten.