Alege categoria
Your Cart

Kellogg's

Termometru Kellogg's Sunshine BreakfastTermometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi ci..
54,90 lei
Placa metalica - Kellogg`s Sugar Frosted Flakes. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spa..
24,90 lei
Placa metalica - Kellogg's - Keep Going. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dim..
24,90 lei
Placa metalica - Kellogg`s - Original. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga co..
54,90 lei
Suporturile de pahare pot fi găsite în aproape fiecare gospodărie. Ele protejează mesele eficient împotriva fluidelor și căldurii extreme. Opresc prelingerile, picăturile și protejeaza suprafața de murdărie. Suporturile de pahare Kellogg's din metal cu suprafața lor robusta și de înaltă calitate rep..
39,90 lei
Magnet - Kellogg's Flavor Does it. Magneti de frigider, care au suprafata imprimata, sunt din otel si sunt folositi pentru a posta articole, cum ar fi liste de cumparaturi sau memento-uri pe usa unui frigider, sau care servesc pur si simplu ca decor. Magneti, ce vin intr-o varietate de modele, fiind..
16,90 lei
Calendar metalic Kellogg'sIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru anii car..
54,90 lei
Ceas de perete Kelloggs cu carcasa metalica. Veti sti intotdeauna timpul! Un accesoriu este si ceasul de perete. Ele sunt intr-o varietate de culori, desene inspirate atractiv potrivit pentru orice interior. Minunata idee de cadou pentru familie si prieteni! Diametrul ceasului: 31cm iar grosimea de ..
199,90 lei
Magnet - Kellogg's Mother. Magneti de frigider, care au suprafata imprimata, sunt din otel si sunt folositi pentru a posta articole, cum ar fi liste de cumparaturi sau memento-uri pe usa unui frigider, sau care servesc pur si simplu ca decor. Magneti, ce vin intr-o varietate de modele, fiind o amint..
16,90 lei
Placa metalica 10x20 Kellogg's - This Kitchen is for Dancing
STOC EPUIZAT
Placa metalica 10x20 Kellogg's - This Kitchen is for DancingPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa ..
39,90 lei
Magnet - Kellogg's Girl Corn Flakes Collage
STOC EPUIZAT
Magnet - Kellogg's Girl Corn Flakes Collage. Magneti de frigider, care au suprafata imprimata, sunt din otel si sunt folositi pentru a posta articole, cum ar fi liste de cumparaturi sau memento-uri pe usa unui frigider, sau care servesc pur si simplu ca decor. Magneti, ce vin intr-o varietate de mod..
16,90 lei
Cana - Kellogg's Girl Corn Flakes Collage Cana - Kellogg's Girl Corn Flakes Collage
STOC EPUIZAT
Cana - Kellogg's Girl Corn Flakes CollageSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Da..
44,90 lei
Placa metalica - Kellogg's Tony Tiger - Remember - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Kellogg's Tony Tiger - Remember . Noile placi metalice reusesc sa imbine placutul cu utilul. Nu ezita sa folosesti cuvinte mari ce pot aduce un zambet oricarei persoare care citeste mesajul tau. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiec..
84,90 lei
Cana - Kellogg's Corn Flakes
STOC EPUIZAT
Cana - ;Kellogg's Corn FlakesSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Datorita varie..
44,90 lei
Placa metalica - Kellogg`s - The Original - 10x14 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Kellogg`s. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimensiuni: 10x1..
24,90 lei
Placa metalica - Kellogg`s - Carnival - 10x14 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Kellogg`s - Carnival. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimen..
24,90 lei
Placa metalica - Kellogg's - Quick K - 10x14 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Kellogg's - Quick K. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimens..
24,90 lei
Placa metalica - Kellogg's - Flavor does it! - 10x14 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Kellogg's - Flavor does it!. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu..
24,90 lei
Placa metalica - Kellogg's - Corn Flakes - 10x14 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Kellogg's - Corn Flakes. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Di..
24,90 lei
Placa metalica - Kellogg`s Rice Crispies - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Kellogg`s Rice Crispies. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga..
84,90 lei
Placa metalica - Kellogg's - Crispy Flakes - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Kellogg's - Crispy Flakes. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intrea..
84,90 lei
Placa metalica - Kellogg's - Swing to Crispiness - 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Kellogg's - Swing to Crispiness. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o in..
54,90 lei
Magnet - Kellogg's Tony Tiger
STOC EPUIZAT
Magnet - Kellogg's Tony Tiger. Magneti de frigider, care au suprafata imprimata, sunt din otel si sunt folositi pentru a posta articole, cum ar fi liste de cumparaturi sau memento-uri pe usa unui frigider, sau care servesc pur si simplu ca decor. Magneti, ce vin intr-o varietate de modele, fiind o a..
16,90 lei
Placa metalica - Kellogg's - 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Kellogg's creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pentru a c..
54,90 lei
Afişare 1 - 24 din 38 (2 pagini)

Colectia Kellogg's

Brandul Kellogg simbolizează farmecul special al nostalgiei. Milioane de oameni cunosc mărcile și mascotele produselor Kellogg încă din copilărie. Când te uiți la motive, unul își amintește de imagini din adolescență, micul dejun cu familia sau sentimente de fericire când deschizi un pachet nou și descoperi o jucărie mică ca un encore. Există ceva pentru tineri și bătrâni deopotrivă în motivele pe care le-am ales din arhiva companiei Kellogg din Battle Creek: de la motive colorate ale mascotelor produsului, la motive din anii 1950 în stil retro, la motive romantice de la începutul secolului XX