Alege categoria
Your Cart

Tablouri Metalice

Reînviați atmosfera clasică și stilul inconfundabil al anilor trecuți cu tabloul metalic decorativ "BUD Light Retro" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este un tribut adus designului vintage și tradiției berii de calitate, fiind alegerea perfectă pentru a adăuga o notă de stil retro în bar..
99,90 lei
Tablou metalic decor Bud Light - Famous 30x40cm
New Hot
Celebrul tablou metalic "Bud Light - Famous" de la ArtGarage.ro este un omagiu adus uneia dintre cele mai apreciate mărci de bere din lume. Acest tablou de 30x40 cm nu este doar un decor, ci și o declarație de stil și preferință, fiind alegerea perfectă pentru baruri, restaurante sau pentru a adăuga..
99,90 lei
Celebrați tradiția și gustul autentic irlandez cu tabloul metalic decorativ "Killian's Irish Red" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este un omagiu adus uneia dintre cele mai apreciate beri, fiind alegerea perfectă pentru a adăuga un accent de stil și caracter în baruri, restaurante sau ch..
99,90 lei
Placa metalica FORD MUSTANG GT 1967 RED SPECIAL EDITION 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie ..
84,90 lei
Placa metalica FIAT 500 - Turin Italia 30X40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o in..
84,90 lei
Placa metalica AUDI - Garage 30X40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga col..
84,90 lei
Placa decor TEQUILA SERVED HERE 34X40cm Placa decor TEQUILA SERVED HERE 34X40cm
New Hot
Prezentare GeneralăDescoperiți o piesă de decor unică și vibrantă, Tabloul Metalic Decorativ - Tequila Served Here, care va adăuga o notă de originalitate și stil oricărui spațiu. Ideal pentru a fi expus într-un bar, restaurant sau chiar acasă, acest tablou metalic este mai mult decât o simplă pla..
84,90 lei
Placa Metalică Skoda - Garage 15x20cm: Oferă Un Cadou De NeuitatÎmbogățește colecția de obiecte decorative sau oferă un cadou memorabil cu Placa Metalică Skoda - Garage 15x20cm. Această piesă autentică este perfectă pentru iubitorii de automobile, colecționari sau pentru cei care doresc să adauge ..
39,90 lei
Placa metalica Skoda - Parking Only 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intre..
84,90 lei
Elevați atmosfera oricărui spațiu cu tabloul metalic decorativ "Liberty Bourbon" de la ArtGarage.ro, o piesă de artă care aduce un omagiu libertății și tradiției distilării whiskey-ului american. Acest tablou de 30x40 cm, ce ilustrează mândria și rafinamentul bourbonului, este alegerea perfectă pent..
99,90 lei
Introduceți atmosfera perfectă de Happy Hour în orice bar sau spațiu personal cu tabloul metalic decorativ "Happy Hour Beer" de la ArtGarage.ro. Inspirând relaxare și momente de neuitat, acest tablou reprezintă celebrarea perfectă a orei fericite, aducând un zâmbet și anticiparea unei seri pline de ..
99,90 lei
Introduceți rafinamentul și tradiția în spațiul dvs. cu tabloul metalic decorativ "Whiskey Bar" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este o veritabilă declarație de stil și apreciere pentru lumea whiskey-ului, fiind perfect pentru barurile elegante, restaurantele cu clasă sau chiar pentru a ..
99,90 lei
Pentru maeștrii și entuziaștii de echipamente, prezentăm tabloul metalic decorativ "Tool Rules White" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm nu este doar un element decorativ, ci și un manifest al respectului pentru ordine și precizie în spațiul de lucru. Este cadoul perfect pentru cei care pr..
99,90 lei
Adăugați un accent distinctiv spațiului dvs. de lucru cu tabloul metalic decorativ "Sanctuary" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este un omagiu adus spațiului personal unde creația și meșteșugul prind viață, fiind perfect pentru orice atelier, garaj sau colț de creativitate unde uneltele ..
99,90 lei
Descoperiți spiritul aventuros al Americii cu tabloul metalic decorativ "Route 66 - States" de la ArtGarage.ro. Perfect pentru pasionații de călătorii și istorie americană, acest tablou captivant de 30x40 cm este un omagiu adus celei mai iconice șosele din SUA, Route 66, cunoscută și ca "America's M..
99,90 lei
Adăugați un strop de caracter și spirit aventuros garajului dvs. cu tabloul metalic decorativ "Route 1 GARAGE" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este un omagiu adus drumurilor legendare și spațiilor unde creativitatea și pasiunea pentru autovehicule se întâlnesc, fiind alegerea perfectă p..
99,90 lei
Pentru spiritele aventuroase și pasionații de mașini, tabloul metalic decorativ "JEEP Adventure Ahead" de la ArtGarage.ro este un tribut adus libertății, explorării și emoției drumurilor neexplorate. Acest tablou de 30x40 cm adaugă un accent vizual dinamic și inspirațional în orice spațiu, fiind ale..
99,90 lei
Explorați puterea și rafinamentul industriei auto cu tabloul metalic decorativ "GM Diesel" de la ArtGarage.ro. Destinat pasionaților de automobile și în special entuziaștilor General Motors, acest tablou de 30x40 cm este o celebrare a performanței și a inovației, ilustrând mândria și tradiția unei c..
99,90 lei
Explorați spiritul libertății și aventurii cu tabloul metalic decorativ "Freedom Road Eagle" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este o veritabilă declarație de stil și forță, perfect pentru iubitorii de călătorii pe drumuri deschise și pentru cei care prețuiesc libertatea simbolizată de vu..
99,90 lei
Invitați la umor și ospitalitate cu tabloul metalic "Free Beer - Next Door", o piesă decorativă plină de spirit și jovialitate. Perfect pentru a aduce un zâmbet și o notă de umor în orice bar, restaurant sau chiar acasă, acest tablou de 30x40 cm este o promisiune jucăușă care va anima atmosfera și v..
99,90 lei
Descoperiți tabloul metalic decorativ "Craft Beer - Brew it with Passion" de la ArtGarage.ro, o celebrare a artei fabricării berii craft și a pasiunii pentru gusturi autentice. Acest tablou este o piesă de artă veritabilă, dedicată iubitorilor de bere de calitate și celor care prețuiesc meșteșugul b..
99,90 lei
Placa este arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; marginea fasonata; colturi rotunjite si pregaurite; impachetata individual in folie de plastic; dimensiune: 20/30cm...
54,90 lei
Placa este arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; marginea fasonata; colturi rotunjite si pregaurite; impachetata individual in folie de plastic; dimensiune: 20/30cm...
54,90 lei
Placa metalica al carui model reprezinta un text ce se gasea in trecut pe Zidul Berlinului la punctul de trecere din sectorul american in cel german...
24,90 lei
Afişare 1 - 24 din 1232 (52 pagini)

O altă selecţie uimitoare, aceste plăci stilate emană creativitate şi sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate mai jos, au fost elaborate cu o anumită temă. Metalul oferă un aspect cu totul nou pentru zona dumneavoastră de zi. Crează o atmosferă specială, dinamică cu un simţ retro! Reprezintă un element de cadou minunat pentru orice ocazie specială! Plăcile de metal sunt de grosime apreciabilă; arcuite, embosate şi lăcuite pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; marginea fasonată; colţuri rotunjite şi pregăurite; împachetate individual în folie de plastic; Ideale pentru decorarea propriei locuinţe, bar, pub, restaurant sau birou. Plăcile metalice vin într-o varietate de dimensiuni diferite.