Alege categoria
Your Cart

Placi metalice umor SUA 30x40cm

Reînviați atmosfera clasică și stilul inconfundabil al anilor trecuți cu tabloul metalic decorativ "BUD Light Retro" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este un tribut adus designului vintage și tradiției berii de calitate, fiind alegerea perfectă pentru a adăuga o notă de stil retro în bar..
99,90 lei
Tablou metalic decor Bud Light - Famous 30x40cm
New Hot
Celebrul tablou metalic "Bud Light - Famous" de la ArtGarage.ro este un omagiu adus uneia dintre cele mai apreciate mărci de bere din lume. Acest tablou de 30x40 cm nu este doar un decor, ci și o declarație de stil și preferință, fiind alegerea perfectă pentru baruri, restaurante sau pentru a adăuga..
99,90 lei
Celebrați tradiția și gustul autentic irlandez cu tabloul metalic decorativ "Killian's Irish Red" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este un omagiu adus uneia dintre cele mai apreciate beri, fiind alegerea perfectă pentru a adăuga un accent de stil și caracter în baruri, restaurante sau ch..
99,90 lei
Elevați atmosfera oricărui spațiu cu tabloul metalic decorativ "Liberty Bourbon" de la ArtGarage.ro, o piesă de artă care aduce un omagiu libertății și tradiției distilării whiskey-ului american. Acest tablou de 30x40 cm, ce ilustrează mândria și rafinamentul bourbonului, este alegerea perfectă pent..
99,90 lei
Introduceți atmosfera perfectă de Happy Hour în orice bar sau spațiu personal cu tabloul metalic decorativ "Happy Hour Beer" de la ArtGarage.ro. Inspirând relaxare și momente de neuitat, acest tablou reprezintă celebrarea perfectă a orei fericite, aducând un zâmbet și anticiparea unei seri pline de ..
99,90 lei
Introduceți rafinamentul și tradiția în spațiul dvs. cu tabloul metalic decorativ "Whiskey Bar" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este o veritabilă declarație de stil și apreciere pentru lumea whiskey-ului, fiind perfect pentru barurile elegante, restaurantele cu clasă sau chiar pentru a ..
99,90 lei
Pentru maeștrii și entuziaștii de echipamente, prezentăm tabloul metalic decorativ "Tool Rules White" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm nu este doar un element decorativ, ci și un manifest al respectului pentru ordine și precizie în spațiul de lucru. Este cadoul perfect pentru cei care pr..
99,90 lei
Adăugați un accent distinctiv spațiului dvs. de lucru cu tabloul metalic decorativ "Sanctuary" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este un omagiu adus spațiului personal unde creația și meșteșugul prind viață, fiind perfect pentru orice atelier, garaj sau colț de creativitate unde uneltele ..
99,90 lei
Descoperiți spiritul aventuros al Americii cu tabloul metalic decorativ "Route 66 - States" de la ArtGarage.ro. Perfect pentru pasionații de călătorii și istorie americană, acest tablou captivant de 30x40 cm este un omagiu adus celei mai iconice șosele din SUA, Route 66, cunoscută și ca "America's M..
99,90 lei
Adăugați un strop de caracter și spirit aventuros garajului dvs. cu tabloul metalic decorativ "Route 1 GARAGE" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este un omagiu adus drumurilor legendare și spațiilor unde creativitatea și pasiunea pentru autovehicule se întâlnesc, fiind alegerea perfectă p..
99,90 lei
Pentru spiritele aventuroase și pasionații de mașini, tabloul metalic decorativ "JEEP Adventure Ahead" de la ArtGarage.ro este un tribut adus libertății, explorării și emoției drumurilor neexplorate. Acest tablou de 30x40 cm adaugă un accent vizual dinamic și inspirațional în orice spațiu, fiind ale..
99,90 lei
Explorați puterea și rafinamentul industriei auto cu tabloul metalic decorativ "GM Diesel" de la ArtGarage.ro. Destinat pasionaților de automobile și în special entuziaștilor General Motors, acest tablou de 30x40 cm este o celebrare a performanței și a inovației, ilustrând mândria și tradiția unei c..
99,90 lei
Explorați spiritul libertății și aventurii cu tabloul metalic decorativ "Freedom Road Eagle" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este o veritabilă declarație de stil și forță, perfect pentru iubitorii de călătorii pe drumuri deschise și pentru cei care prețuiesc libertatea simbolizată de vu..
99,90 lei
Invitați la umor și ospitalitate cu tabloul metalic "Free Beer - Next Door", o piesă decorativă plină de spirit și jovialitate. Perfect pentru a aduce un zâmbet și o notă de umor în orice bar, restaurant sau chiar acasă, acest tablou de 30x40 cm este o promisiune jucăușă care va anima atmosfera și v..
99,90 lei
Descoperiți tabloul metalic decorativ "Craft Beer - Brew it with Passion" de la ArtGarage.ro, o celebrare a artei fabricării berii craft și a pasiunii pentru gusturi autentice. Acest tablou este o piesă de artă veritabilă, dedicată iubitorilor de bere de calitate și celor care prețuiesc meșteșugul b..
99,90 lei
Placa metalica We Can Do It 30x40 cmPe peretele din garajului tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din garajului, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre scule si diverse obiecte, nu trebuie sa lipsea..
99,90 lei
Invitați la umor și ospitalitate cu tabloul metalic "Free Beer - Next Door", o piesă decorativă plină de spirit și jovialitate. Perfect pentru a aduce un zâmbet și o notă de umor în orice bar, restaurant sau chiar acasă, acest tablou de 30x40 cm este o promisiune jucăușă care va anima atmosfera și v..
99,90 lei
Adăugați un strop de legendă și muzică autentică în decorul dvs. cu tabloul metalic "Johnny CASH & His Tennessee Two". Perfect pentru iubitorii de muzică country și admiratorii legendarului Johnny Cash, acest tablou de 30x40 cm este o piesă decorativă plină de stil și personalitate.Material și..
99,90 lei
Descoperiți placa metalică decorativă "Big Jack's Meats", alegerea perfectă pentru orice gurmand și iubitor de fripturi suculente. Cu un design robust și un mesaj care evocă pasiunea pentru carne de calitate, această placă este ideală pentru a adăuga un strop de autenticitate și caracter oricărui sp..
99,90 lei
Placa metalica Dad's Garage 58x52 cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga col..
399,90 lei 599,90 lei
Descoperiți tabloul metalic "4 Stages of Tequila", o piesă decorativă unică care aduce atmosfera vibrantă a nopților pline de distracție și tequila în orice spațiu. Perfect pentru iubitorii de petreceri și de băuturi fine, acest tablou de 30x40 cm este ideal pentru a adăuga o notă de umor și stil or..
99,90 lei
Adăugați un strop de aventură și pasiune pentru pescuit în orice spațiu cu tabloul metalic "Lunkers - Pescari". Perfect pentru iubitorii de natură și pescuit, acest tablou de 30x40 cm este un omagiu adus momentelor de liniște și bucurie petrecute pe malul apei, așteptând marea captură.Material și ..
99,90 lei
Placa metalică decorativă "Music Inspires Me" este un omagiu adus puterii transformaționale a muzicii și un element decorativ esențial pentru orice iubitor de muzică. Cu mesajul său puternic și designul elegant, această placă este perfectă pentru a adăuga o notă de inspirație în orice spațiu, fie că..
99,90 lei
Descoperă placa metalică decorativă "Coffee Heart", un simbol al pasiunii pentru cafea și iubirii. Această piesă de decor este perfectă pentru orice iubitor de cafea și adaugă o notă caldă și primitoare oricărui spațiu, fie că este vorba de o casă, o cafenea sau un birou.Material și DesignMate..
99,90 lei
Afişare 1 - 24 din 270 (12 pagini)


Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fascinanta de placi decor retro. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimensiuni: 30x40cm. De asemeni, oricum ar fi, fie ca ne place, fie ca nu ne place, avem de facut cadouri. ArtGarage va ofera posibilitatea de a darui cadouri speciale, cadouri menite sa impresioneze, cadouri rupte parca din trecut, din cultura americana, dar parfumate cu poezie si amuzament. Oare nu ar fi mult mai frumos si mai deosebit alegand un astfel de cadou rupt parca din alte timpuri?