Alege categoria
Your Cart

Triumph

Cutie metalica etansa Triumph Original MotorcyclesCutie metalica de depozitare din otel, imprimata in culori vii, embosata, mata, cu capac etans ce permite pastrarea in siguranta a oricarui tip de continut. Capacul este prins de cutie, pivoteaza si este prevazut cu sistem de inchidere. Etanseitate..
44,90 lei
Cana metalica emailata Triumph Riders Only 360ml Saluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect..
64,90 lei
Cana ceramica Triumph Legendary Motorcycles  330 ml Saluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui..
44,90 lei
Pusculita Triumph - Oil BarrelPusculita metalica din otel, cilindrica, in forma unui butoi de ulei, imprimata in culori mate, cu capac etans ce permite pastrarea in siguranta a monedelor sau maruntisului care ne ingreuneaza portofelul sau buzunarul. Poate fi folosita si ca suport de pixuri/stilour..
39,90 lei
Placa metaica Triumph - Parking Only 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intr..
84,90 lei
Termometru Triumph - Motorcycle blueTermometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citit..
54,90 lei
Cutie metalica cu bomboane Triumph - Riders Only
STOC EPUIZAT
Cutie metalica cu bomboane Triumph - Riders OnlyCutia de buzunar este din metal si contine bomboane mentolate, produse in Germania. Particularitatea produsului este prelucrarea in relief a imaginilor imprimate pe capac. Designul cutiilor de buzunar Nostalgic-Art este retro, aspectul exterior este ..
22,90 lei
Placa metalica cu snur Triumph - Logo Black Wood 10x20cm Placa metalica cu snur Triumph - Logo Black Wood 10x20cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica cu snur Triumph - Logo Black Wood 10x20cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lips..
39,90 lei
Placa metalica Triumph - Bonneville 20x30cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Triumph - Bonneville 20x30cmPe peretele din barul,garajului tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa li..
54,90 lei
Placa metalica Triumph - Legendary Motorcycles 20x30xm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Triumph - Legendary Motorcycles 20x30xmPe peretele din barul,garajului tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu tr..
54,90 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)