Alege categoria
Your Cart

Martini

Pusculita Martini - L'Aperitivo Racing StripesPusculita metalica din otel, cilindrica, in forma unui butoi de ulei, imprimata in culori mate, cu capac etans ce permite pastrarea in siguranta a monedelor sau maruntisului care ne ingreuneaza portofelul sau buzunarul. Poate fi folosita si ca suport d..
39,90 lei
Magnet metalic - Martini - Black logoAceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine..
16,90 lei
Placa metalica Martini - Spumanti 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreag..
84,90 lei
Placa metalica Martini L'aperitivo creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite ..
84,90 lei
Placa metalica Martini - Logo White 20x30cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Martini - Logo White 20x30cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​Pe peretele din baru..
54,90 lei
Cana emailata Martini - Served Here Cana emailata Martini - Served Here
STOC EPUIZAT
Cana emailata Martini - Served HereSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Datorita..
64,90 lei
Ceas de Perete "Martini - L'Aperitivo Racing Stripes" Ø31 cm Ceas de Perete "Martini - L'Aperitivo Racing Stripes" Ø31 cm
STOC EPUIZAT
Ceas de Perete Martini - L'Aperitivo Racing StripesCeas de perete Martini - L'Aperitivo Racing Stripes cu carcasa metalica. Veti sti intotdeauna timpul! Un accesoriu este si ceasul de perete. Ele sunt intr-o varietate de culori, desene inspirate atractiv potrivit pentru orice interior. Minunata id..
199,90 lei
Termometru Martini - L'Aperitivo Racing Stripes
STOC EPUIZAT
Termometru Martini - L'Aperitivo Racing StripesTermometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poa..
54,90 lei
Placa metalica cu snur Martini - Served Here Placa metalica cu snur Martini - Served Here
STOC EPUIZAT
Placa metalica cu snur Martini - Served Here. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intr..
39,90 lei
Placa metalica Martini - Vermouth Waiter Yellow
STOC EPUIZAT
Placa metalica Martini - Vermouth Waiter YellowPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o i..
39,90 lei
Placa metalica Martini - Logo White
STOC EPUIZAT
Placa metalica Martini - Logo White ;creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuit..
81,90 lei
Placa metalica - Martini Vermouth
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Martini Vermouth ;. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga cole..
54,90 lei
Oglinda decor - Martini
STOC EPUIZAT
Oglinda decor - Martini. Oglinda cu suprafata imprimata, personalizata, rame negre din plastic solid, cu agatatoare. Ambalaj individual potrivit cu imaginea de pe produs. Ideala pentru decorarea barurilor, pub-urilor, cafenelelor, restaurantelor. Dimensiuni: 20cm x 30cm..
69,90 lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

Colectia Martini

Posterele publicitare Martini sunt clasice și icoane ale stilului de viață italian. Aceste modele nostalgice subliniază farmecul unic și aduc flerul inconfundabil acasă pentru pasionații acestui brand.