Alege categoria
Your Cart

Bacardi

Magnet metalic - Bacardi - Black logoAceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine..
16,90 lei
Termometru - Bacardi.Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu ușurință. Sc..
54,90 lei
Cutie metalica plata Bacardi - Wood Barrel Logo Cutie metalica plata Bacardi - Wood Barrel Logo
STOC EPUIZAT
Cutie metalica plata Bacardi - Wood Barrel Logo Cutia metalica Bacardi impresioneaza prin designul deosebit, care imita un cufar de lemn. Toate detaliile, elementele embosate ale "balamalelor" cufarului si spatiile dintre "scanduri", fac din aceasta cutie un obiect de decor deosebit.Cutie..
49,90 lei
Placa metalica Bacardi - Black Logo 10x14cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Bacardi - Black Logo 10x14cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu!..
24,90 lei
Ceas de perete - Bacardi - Wood Barrel Logo
STOC EPUIZAT
Ceas de perete - Bacardi - Wood Barrel LogoVeti sti intotdeauna timpul! Un accesoriu este si ceasul de perete. Ele vin intr-o varietate de culori, desene inspirate atractiv potrivit pentru orice interior. Minunata idee de cadou pentru familie si prieteni! Diametrul ceasului este de 31cm, iar grosi..
199,90 lei
Placa metalica cu snur Bacardi - Served Here Placa metalica cu snur Bacardi - Served Here
STOC EPUIZAT
Placa metalica cu snur Bacardi - Served HerePe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intr..
39,90 lei
Placa metalica - Bacardi - Pin Up Girl - 15x20 cm
STOC EPUIZAT
Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fascinanta de placi decor retro...
39,90 lei
Placa metalica - Bacardi - Wood Logo - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Bacardi - Wood Logo  creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si la..
84,90 lei
Placa metalica - Bacardi Logo
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Bacardi Logo . Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga cole..
54,90 lei
Oglinda decor - Bacardi
STOC EPUIZAT
Oglinda cu suprafata imprimata, personalizata, rame negre din plastic solid, cu agatatoare. Ambalaj individual potrivit cu imaginea de pe produs. Ideala pentru decorarea barurilor, pub-urilor, cafenelelor, restaurantelor. Dimensiuni: 20cm x 30cm..
69,90 lei
Oglinda decor - Bacardi Logo
STOC EPUIZAT
Oglinda decor - Bacardi Logo. Oglinda cu suprafata imprimata, personalizata, rame negre din plastic solid, cu agatatoare. Ambalaj individual potrivit cu imaginea de pe produs. Ideala pentru decorarea barurilor, pub-urilor, cafenelelor, restaurantelor. Dimensiuni: 20cm x 30cm..
69,90 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Colectia BACARDI

O mică afacere de familie din Cuba a revoluționat producția de rom în 1862. Brandul BACARDI a cucerit rapid piața mondială. Astăzi, se spune că BACARDI este cea mai mare distilerie romă premium din lume. Celebrul logo al liliacului, ca modele istorice și atrăgătoare, creează o colecție retro unică.