Alege categoria
Your Cart

Skoda

Placa Metalică Skoda - Garage 15x20cm: Oferă Un Cadou De NeuitatÎmbogățește colecția de obiecte decorative sau oferă un cadou memorabil cu Placa Metalică Skoda - Garage 15x20cm. Această piesă autentică este perfectă pentru iubitorii de automobile, colecționari sau pentru cei care doresc să adauge ..
39,90 lei
Placa metalica Skoda - Parking Only 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intre..
84,90 lei
Termometru Skoda Service Termometru Skoda Service
STOC EPUIZAT
Termometru Skoda ServiceTermometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu ușuri..
54,90 lei
Placa metalica Skoda - Service 20x30cm Placa metalica Skoda - Service 20x30cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Skoda - Service 20x30cmPlaca de metal de grosime apreciabila; arcuita; embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; marginea fasonata; colturi rotunjite si pregaurite; impachetate individual in folie de plastic; dimensiune: 20/30cm...
54,90 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)