Alege categoria
Your Cart

Bere

Termometru Beer WeatherTermometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu ușurință..
54,90 lei
Magnet - Beer O'Clock Glasses Aceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine este rea..
16,90 lei
Magneti de frigider, care au suprafata imprimata, sunt din otel si sunt folositi pentru a posta articole, cum ar fi liste de cumparaturi sau memento-uri pe usa unui frigider, sau care servesc pur si simplu ca decor. Magneti, ce vin intr-o varietate de modele, fiind o amintire destul de populara in i..
16,90 lei
Magnet - Tiki Bar. Magneti de frigider, care au suprafata imprimata, sunt din otel si sunt folositi pentru a posta articole, cum ar fi liste de cumparaturi sau memento-uri pe usa unui frigider, sau care servesc pur si simplu ca decor. Magneti, ce vin intr-o varietate de modele, fiind o amintire dest..
16,90 lei
Placa metalica - Beer O'Clock - 15x20 cm. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga..
39,90 lei
Placa metalica - Drink Good Beer. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colecti..
39,90 lei
Magnet - Wer Bier Trinkf Aceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine este realizat..
16,90 lei
Placa metalica - Wer Bier Trinkt. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimensiuni..
24,90 lei
Suport de pahar - Bier DurstSuporturile de pahare pot fi gasite in aproape fiecare gospodarie. Acestea protejeaza mesele eficient impotriva fluidelor si caldura extrema. Suporturile sunt din metal, robuste si cu o suprafata de inalta calitate.Aspectul lucios, stralucirea caracteristica a suprafe..
10,90 lei
Set magneti - Beer Colectionarea este distractiva, dar, de asemenea este nevoie de timp si efort. Convenabil, oferim sortimente mici de noua magneti tematic potrivite diferite pentru fiecare dintre seturile de magneti. O bogata varietate de imagini in doua dimensiuni diferite cu teme de succes din c..
39,90 lei
Adăugați un strop de umor și personalitate în orice bar, restaurant sau spațiu de acasă cu tabloul metalic "Free Beer Tomorrow". Acest mesaj jucăuș este o promisiune etern amânată care va aduce cu siguranță zâmbete și va anima atmosfera. Perfect pentru a crea un mediu relaxat și primitiv, tabloul es..
99,90 lei
Magnet - Bere in Desert. Magneti de frigider, care au suprafata imprimata, sunt din otel si sunt folositi pentru a posta articole, cum ar fi liste de cumparaturi sau memento-uri pe usa unui frigider, sau care servesc pur si simplu ca decor. Magneti, ce vin intr-o varietate de modele, fiind o amintir..
16,90 lei
Magnet - Halba de Bere. Magneti de frigider, care au suprafata imprimata, sunt din otel si sunt folositi pentru a posta articole, cum ar fi liste de cumparaturi sau memento-uri pe usa unui frigider, sau care servesc pur si simplu ca decor. Magneti, ce vin intr-o varietate de modele, fiind o amintire..
16,90 lei
Placa metalica - Wer Bier. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fasci..
84,90 lei
Magnet - Worsley Brewery. Magneti de frigider, care au suprafata imprimata, sunt din otel si sunt folositi pentru a posta articole, cum ar fi liste de cumparaturi sau memento-uri pe usa unui frigider, sau care servesc pur si simplu ca decor. Magneti, ce vin intr-o varietate de modele, fiind o aminti..
16,90 lei
Descoperiți placa metalică decorativă "Cum să comanzi o bere", un accesoriu indispensabil pentru orice iubitor de bere și un element decorativ unic pentru baruri, pub-uri sau chiar pentru casa dvs. Cu un design ingenios și amuzant, această placă aduce un zâmbet și transformă orice spațiu într-unul p..
99,90 lei
Adăugați o notă de veselie și un strop de magie irlandeză în decorul oricărui bar sau restaurant cu tabloul metalic "Drink More Beer". Perfect pentru iubitorii de bere și atmosfera plină de distracție, acest tablou de 30x40 cm este un îndemn jovial la relaxare și bucuria de a savura o bere rece în c..
99,90 lei
Explorați placa metalică decorativă "Cheers Around The World", un element de decor esențial pentru orice iubitor de călătorii și culturi diverse. Această placă unică nu doar că adaugă stil oricărui spațiu, dar este și un omagiu adus diversității și unității globale, fiind perfectă pentru orice bar, ..
99,90 lei
Termometru metalic - Becks
STOC EPUIZAT
Termometru - Becks. Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu ușurință. Sca..
54,90 lei
Placa metalica - Becks Served Here - 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Becks Served Here. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colec..
54,90 lei
Placa metalica - Becks Key Logo - 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Becks Key Logo. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie..
54,90 lei
Placa metalica - Becks Yellow - 15x20 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Becks Yellow creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pentru ..
39,90 lei
Placa metalica - Becks Vintage Wood - 15x20 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Becks Vintage Wood creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite p..
39,90 lei
Afişare 1 - 24 din 119 (5 pagini)

Colectia bere si spirtoase
Berea
este cea mai consumata bautura alcoolica din lume, si este a treia cea mai populara bautura in general, dupa apa si ceai. Acesta este considerata de unii a fi cele mai vechi bauturi fermentate. Diferite forme de bere fac parte din cultura natiunilor si este asociata cu traditiile sociale, cum ar fi festivaluri de bere, precum si o cultura bogata in puburi.

Moment istoric
Consumul de bere, a inflorit in Imperiul Babilonian, insa istoria berii se extinde si in alte cateva culturi antice, cum ar fi in Egipt. Lucratorii de-a lungul Nilului au fost adesea platiti cu o alocare de bere nutritiva, dulce. Toata lumea de la faraoni la tarani, chiar si copiii au baut bere, ca parte din dieta lor de zi cu zi. Multe dintre aceste beri antice au fost aromate cu aditivi neobisnuiti, cum ar fi Mandrake, sau ulei de masline. In Evul Mediu, calugarii crestini si alti artizani au inceput fabricarea berii asezonate cu hamei.

Stiai ca
Corpul tau poate procesa aproximativ o bere pe ora. Atunci când vei bea mai repede decât corpul tau poate procesa, te imbeti.

Citate
"All right, brain, I don't like you and you don't like me. So let's just do this and I'll get back to killing you with beer".
Homer Simpson

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer."
Arnold Schwarzenegger