Alege categoria
Your Cart

Placi metalice 30x40cm

Placa metalica FORD MUSTANG GT 1967 RED SPECIAL EDITION 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie ..
84,90 lei
Placa metalica AUDI - Garage 30X40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga col..
84,90 lei
Prezentare GeneralăDescoperiți o piesă de decor unică și vibrantă, Tabloul Metalic Decorativ - Tequila Served Here, care va adăuga o notă de originalitate și stil oricărui spațiu. Ideal pentru a fi expus într-un bar, restaurant sau chiar acasă, acest tablou metalic este mai mult decât o simplă pla..
84,90 lei
Placa metalica Skoda - Parking Only 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intre..
84,90 lei
Elevați atmosfera oricărui spațiu cu tabloul metalic decorativ "Liberty Bourbon" de la ArtGarage.ro, o piesă de artă care aduce un omagiu libertății și tradiției distilării whiskey-ului american. Acest tablou de 30x40 cm, ce ilustrează mândria și rafinamentul bourbonului, este alegerea perfectă pent..
99,90 lei
Introduceți atmosfera perfectă de Happy Hour în orice bar sau spațiu personal cu tabloul metalic decorativ "Happy Hour Beer" de la ArtGarage.ro. Inspirând relaxare și momente de neuitat, acest tablou reprezintă celebrarea perfectă a orei fericite, aducând un zâmbet și anticiparea unei seri pline de ..
99,90 lei
Introduceți rafinamentul și tradiția în spațiul dvs. cu tabloul metalic decorativ "Whiskey Bar" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este o veritabilă declarație de stil și apreciere pentru lumea whiskey-ului, fiind perfect pentru barurile elegante, restaurantele cu clasă sau chiar pentru a ..
99,90 lei
Adăugați un accent distinctiv spațiului dvs. de lucru cu tabloul metalic decorativ "Sanctuary" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este un omagiu adus spațiului personal unde creația și meșteșugul prind viață, fiind perfect pentru orice atelier, garaj sau colț de creativitate unde uneltele ..
99,90 lei
Descoperiți spiritul aventuros al Americii cu tabloul metalic decorativ "Route 66 - States" de la ArtGarage.ro. Perfect pentru pasionații de călătorii și istorie americană, acest tablou captivant de 30x40 cm este un omagiu adus celei mai iconice șosele din SUA, Route 66, cunoscută și ca "America's M..
99,90 lei
Pentru spiritele aventuroase și pasionații de mașini, tabloul metalic decorativ "JEEP Adventure Ahead" de la ArtGarage.ro este un tribut adus libertății, explorării și emoției drumurilor neexplorate. Acest tablou de 30x40 cm adaugă un accent vizual dinamic și inspirațional în orice spațiu, fiind ale..
99,90 lei
Explorați spiritul libertății și aventurii cu tabloul metalic decorativ "Freedom Road Eagle" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este o veritabilă declarație de stil și forță, perfect pentru iubitorii de călătorii pe drumuri deschise și pentru cei care prețuiesc libertatea simbolizată de vu..
99,90 lei
Invitați la umor și ospitalitate cu tabloul metalic "Free Beer - Next Door", o piesă decorativă plină de spirit și jovialitate. Perfect pentru a aduce un zâmbet și o notă de umor în orice bar, restaurant sau chiar acasă, acest tablou de 30x40 cm este o promisiune jucăușă care va anima atmosfera și v..
99,90 lei
Descoperiți tabloul metalic decorativ "Craft Beer - Brew it with Passion" de la ArtGarage.ro, o celebrare a artei fabricării berii craft și a pasiunii pentru gusturi autentice. Acest tablou este o piesă de artă veritabilă, dedicată iubitorilor de bere de calitate și celor care prețuiesc meșteșugul b..
99,90 lei
Placa Mercedes Daimler Truck - Trucks Only 30x40cmPlaca ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pentru a crea un efect deosebit prin re..
84,90 lei
Placa metalica Honda MC - Parking Only 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o in..
84,90 lei
Placa metalica Harley Davidson Motorcycles 1935 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipse..
84,90 lei
Placa metalica Ford V8 Truck Garage Special Edition 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa l..
84,90 lei
Placa metalica Ford Parking Only 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga..
84,90 lei
Placa metalica Ford Mustang Blue Retro 30x40cm - Editie speciala..
84,90 lei
Placa metalica Ford F100 Retro 30x40 - Editie speciala..
84,90 lei
Placa metalica We Can Do It 30x40 cmPe peretele din garajului tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din garajului, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre scule si diverse obiecte, nu trebuie sa lipsea..
99,90 lei
Descoperiți placa metalică decorativă "Big Jack's Meats", alegerea perfectă pentru orice gurmand și iubitor de fripturi suculente. Cu un design robust și un mesaj care evocă pasiunea pentru carne de calitate, această placă este ideală pentru a adăuga un strop de autenticitate și caracter oricărui sp..
99,90 lei
Placa metalica BMW - Motorosport - Tradition Of Speed 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa..
84,90 lei
Afişare 1 - 24 din 524 (22 pagini)

O altă selecţie uimitoare, aceste plăci stilate emană creativitate şi sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate mai jos, au fost elaborate cu o anumită temă. Metalul oferă un aspect cu totul nou pentru zona dumneavoastră de zi. Crează o atmosferă specială, dinamică cu un simţ retro! Reprezintă un element de cadou minunat pentru orice ocazie specială! Plăcile de metal sunt de grosime apreciabilă; arcuite, embosate şi lăcuite pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; marginea fasonată; colţuri rotunjite şi pregăurite; împachetate individual în folie de plastic; Ideale pentru decorarea propriei locuinţe, bar, pub, restaurant sau birou. Dimensiuni:30x40cm.