Alege categoria
Your Cart

Mini Cooper

Placa metalica 30x40 Mini-4 Cars Pop ArtPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga..
84,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Mini Drivers Only. In marime de 6x4x1,6 cm, cutiile noastre isi pot gasi loc in fiecare buzunar de la pantaloni. Acestea sunt imprimate si facute din foi de metal robust. Acest lucru asigura continutul, sa nu se deterioreze chiar si in genti de mana sau compartimentele m..
22,90 lei
Placa metalica - Garage. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fascina..
39,90 lei
Magnet - Mini-Parking Only Red Aceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine este re..
16,90 lei
Set magneti - Mini Union Jack Colectionarea este distractiva, dar, de asemenea este nevoie de timp si efort. Convenabil, oferim sortimente mici de noua magneti tematic potrivite diferite pentru fiecare dintre seturile de magneti. O bogata varietate de imagini in doua dimensiuni diferite cu teme de s..
39,90 lei
Placa metalica Mini - Logo . Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fas..
81,90 lei
Cana emailata -  Mini Cooper Cana emailata -  Mini Cooper
STOC EPUIZAT
Cana emailata -  Mini Cooper Saluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Datorita va..
64,90 lei
Ceas de perete - Mini Service - Ø31 cm
STOC EPUIZAT
Ceas de perete - Mini Service Veti sti intotdeauna timpul! Un accesoriu este si ceasul de perete. Ele vin intr-o varietate de culori, desene inspirate atractiv potrivit pentru orice interior. Minunata idee de cadou pentru familie si prieteni! Diametrul ceasului este de 31cm, iar grosimea de 5.5cm...
199,90 lei
Breloc metalic - Mini - Union Jack
STOC EPUIZAT
Breloc metalic - Mini - Union Jack. Reprezinta obiectul ideal pentru cheile dumneavoastra, ajutandu-va sa gasiti cheile mult mai usor si oferindu-le un element frumos si personalizat. Poate reprezenta insa un cadou deosebit pentru persoanele atrase de nostalgia trecutului. Iti vei usura munca in a g..
25,90 lei
Breloc metalic - Mini - Cooper Green
STOC EPUIZAT
Breloc metalic - Mini - Cooper Green. Reprezinta obiectul ideal pentru cheile dumneavoastra, ajutandu-va sa gasiti cheile mult mai usor si oferindu-le un element frumos si personalizat. Poate reprezenta insa un cadou deosebit pentru persoanele atrase de nostalgia trecutului. Iti vei usura munca in a..
25,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Mini - Logo Green
STOC EPUIZAT
Sunteti in cautarea pentru partener de cadoul perfect? Frumos, cu personalitate si stil, dar, in acelasi timp robust, dur si cu un continut irezistibil, conservate perfect, dulciurile de menta fabricate in Germania pot fi de asemenea re-umplute cu bomboane sau schimbate.In marime de 6x4x1,6 cm cut..
22,90 lei
Placa metalica - Mini Cooper - Yours Truly - 10x14 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Mini Cooper - Yours Truly. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! ..
24,90 lei
Placa metalica - Mini Cooper - Brit & Pop - 15x20 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Mini Cooper - Brit & Pop. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o int..
39,90 lei
Placa metalica - Mini Cooper Service - 15x20 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Mini Cooper Service. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga col..
39,90 lei
Placa metalica - Mini Cooper - Perfectly British - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Mini Cooper - Perfectly British. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o ..
84,90 lei
Placa metalica - Mini Cooper - Green - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Mini Cooper - Green. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga col..
84,90 lei
Placa metalica - Mini Cooper - Garage - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Mini Cooper - Garage. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga co..
84,90 lei
Placa metalica - Mini - Drive The Legend - 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Mini - Drive The Legend. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga..
54,90 lei
Placa metalica - Mini Cooper - The British Beat - 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Mini - A Little Goes A Long Way. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o ..
54,90 lei
Placa metalica - Mini Cooper - Parking Only - 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Mini Cooper - Parking Only. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intre..
54,90 lei
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)

Colectia Mini Cooper


La sfârșitul anilor 1950, British Motor Corporation (BMC) a pus piatra de temelie a mărcii de cult din Marea Britanie și a lansat primul Mini în august 1959. Până în anul 2000, aproximativ 5,3 milioane au fost construite în tipic și greu forma schimbată. Acest lucru face ca Mini să fie fără îndoială cea mai vândută mașină britanică. După ce o versiune sportivă a vehiculului a fost prezentată în 1961 cu Mini Cooper, Mini a câștigat chiar legendarul Raliul Monte Carlo de patru ori la rând. După vânzarea către BMW, producția originalului Mini a fost întreruptă înainte ca noul MINI să fie prezentat în sfârșit ca marcă independentă în 2001.