Alege categoria
Your Cart

Opel

Cana ceramica Opel Garage 330 mlSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Datorita va..
44,90 lei
Cutie metalica cu bomboane Opel - Service StationCutia de buzunar este din metal si contine bomboane mentolate, produse in Germania. Particularitatea produsului este prelucrarea in relief a imaginilor imprimate pe capac. Designul cutiilor de buzunar Nostalgic-Art este retro, aspectul exterior este..
22,90 lei
Placa metalica Opel - GT since 1968 20x30cmPe peretele din barul,garajului tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa li..
54,90 lei
Placa metalica cu snur Opel - Parts & Service 10x20cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lip..
39,90 lei
Placa metalica Opel - Manta GT/E 30X40cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Opel - Manta GT/E 30X40cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​Pe peretele din barul,g..
84,90 lei
Termometru Opel - Service Station
STOC EPUIZAT
Termometru Opel - Service StationTermometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită c..
54,90 lei
Placa metalica Opel - Garage 30x40cm Placa metalica Opel - Garage 30x40cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Opel - Garage 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga col..
84,90 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)