Alege categoria
Your Cart

Livrarea comenzilor

Livrarea se face prin curier rapid si anume FAN Courier, in 1-2 zile lucratoare de la inaintarea comenzii si costa numai 23.00 lei, fara taxe de plata ramburs, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori care se adauga costului de livrare. Unde este posibila livrarea cu extra kilometri se alege curierul SameDay.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 300 de lei, pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori (fac exceptie comenzile care se supun promotiilor in derulare). Comenzile efectuate vineri se livreaza luni.

 
Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid - FAN Courier in 1-2 zile lucratoare in orasele mari, cu livrarea produsului la adresa dorita de dumneavoastra. 
 
Livrarea se face intre orele 9 - 16. Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa indicati ca adresa de livrare adresa de la servici pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii. 
 
Incepand cu data de 7 Martie 2012, FAN Courier deserveste, fara a taxa kilometri exteriori parcursi, un numar de 2409 localitati din Romania.
Click aici pentru lista completa.