Alege categoria
Your Cart

Jocuri pentru adulti

Un joc de societate indragit pentru 2-4 persoane, care dezvolta memoria si spiritul competitiv intr-o maniera distractiva.Material: PlasticNumar de jucatori: Jucatori 2Varsta recomandata: + 3 ani..
193,00 lei 216,00 lei
Zaruri cu pozitii de yoga - Combinati rutina dumneavoastra obisnuita de yoga cu aruncarea unui zar.Cadou minunat pentru practicantii de yoga - Indiferent daca sunteti profesionist sau abia la inceput, aceste zaruri sunt perfecte pentru inspiratie si pentru a va varia pozitiile.Mii de combinatii dife..
44,00 lei 49,00 lei
Aduceti un plus petrecerii de la piscina - Pregatiti-va pentru beerpong si incepeti petrecerea. Salteaua gonflabila Beerpong are o capacitate de pana la 20 de pahare si 4 suporturi de bere.Ore de distractie - Cate 10 pahare pe fiecare parte, astfel incat sa va puteti bucura de acest joc clasic de ba..
102,00 lei 114,00 lei
Experienta ca in Las Vegas - Ce se intampla in Vegas, acum se intampla in propria dumneavoastra casa! Nu este nevoie sa mergeti la cazinou pentru o experienta autentica la ruleta.Distractie in grup - Acest joc este conceput pentru mai multi jucatori, asa ca luati niste prieteni si o sticla cu bautur..
78,00 lei 87,00 lei
Set carti de joc de lux, aurii cu cutie din lemn
-11 % STOC EPUIZAT
Calitate superioara - Realizate din plastic de inalta calitate, ecologice, imprimate si acoperite bine pentru a va asigura ca aceste carti functioneaza excelent pentru dumneavoastra. Marginile sunt netede si le puteti amesteca cu usurinta. Pachet minunat - Finisajul este excelent si cartile arata f..
120,00 lei 135,00 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)