Alege categoria
Your Cart

Jocuri pentru adulti

Un joc de societate indragit pentru 2-4 persoane, care dezvolta memoria si spiritul competitiv intr-o maniera distractiva.Material: PlasticNumar de jucatori: Jucatori 2Varsta recomandata: + 3 ani..
164,00 lei 216,00 lei
Zaruri cu pozitii de yoga - Combinati rutina dumneavoastra obisnuita de yoga cu aruncarea unui zar.Cadou minunat pentru practicantii de yoga - Indiferent daca sunteti profesionist sau abia la inceput, aceste zaruri sunt perfecte pentru inspiratie si pentru a va varia pozitiile.Mii de combinatii dife..
45,00 lei 49,00 lei
Experienta ca in Las Vegas - Ce se intampla in Vegas, acum se intampla in propria dumneavoastra casa! Nu este nevoie sa mergeti la cazinou pentru o experienta autentica la ruleta.Distractie in grup - Acest joc este conceput pentru mai multi jucatori, asa ca luati niste prieteni si o sticla cu bautur..
72,00 lei 87,00 lei
Joc Beerpong de piscina cu saltea gonflabila Joc Beerpong de piscina cu saltea gonflabila
-20 % STOC EPUIZAT
Aduceti un plus petrecerii de la piscina - Pregatiti-va pentru beerpong si incepeti petrecerea. Salteaua gonflabila Beerpong are o capacitate de pana la 20 de pahare si 4 suporturi de bere.Ore de distractie - Cate 10 pahare pe fiecare parte, astfel incat sa va puteti bucura de acest joc clasic de ba..
91,00 lei 114,00 lei
Set carti de joc de lux, aurii cu cutie din lemn
-21 % STOC EPUIZAT
Calitate superioara - Realizate din plastic de inalta calitate, ecologice, imprimate si acoperite bine pentru a va asigura ca aceste carti functioneaza excelent pentru dumneavoastra. Marginile sunt netede si le puteti amesteca cu usurinta. Pachet minunat - Finisajul este excelent si cartile arata f..
106,00 lei 135,00 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)