Alege categoria
Your Cart

Termometre de Camera

Termometru Gin Tonic Served Cold Un termometru clasic de perete cu designul specific bauturii Gin Tonic , cu mesajul Served Cold pentru a indica temperatura optima de servire a acestei bauturi. Ideal pentru a decora orice bar sau incapere in care se savureaza Gin Tonic . Termometrul e..
54,90 lei
Termometrul Harley-Davidson Born to Ride Eagle este un produs oficial licentiat de catre Harley-Davidson si este perfect pentru orice pasionat de motociclete si de brandul iconic american. Acest termometru este decorat cu un design cu un vultur aflat pe o motocicleta si este inscriptionat mesaj..
54,90 lei
Termometru Fendt Leaders Drive Fendt ermometrul clasic de perete Fendt-Leaders Drive Fendt este un instrument util pentru a monitoriza temperatura dintr-o anumita incapere sau spatiu. Acest termometru este realizat cu un design simplu si clasic, potrivit pentru orice tip de decor interior. De a..
54,90 lei
Termometru Skoda ServiceTermometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu ușuri..
54,90 lei
Termometru VIP LoungeTermometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu ușurință. ..
54,90 lei
Termometru Beer WeatherTermometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu ușurință..
54,90 lei
Termometru Sprite - Six-PackTermometrul este de interior. Este metalic, cu margini arcuite, imprimat cu vopsea de calitate, apoi lacuit pentru protectie. Scara este in grade Celsius si Fahrenheit. Este pregaurit la capete pentru prindere pe perete. Este ambalat individual in cutie de carton, cu fe..
54,90 lei
Termometru Opel - Service StationTermometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită c..
54,90 lei
Termometru Ford Mustang - Horse & Stripes LogoTermometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura ..
54,90 lei
Termometru Pan Am - Travel the WorldTermometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citit..
54,90 lei
Termometru - Volkswagen Bulli - Beach. Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citi..
54,90 lei
Termometru metalic - BMW Logo Vintage.Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citit..
54,90 lei
Termometru - Gin Tonic. Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu ușurință...
54,90 lei
Termometru metalic - Marilyn Monroe Some Like it Hot.Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura..
54,90 lei
Termometru - Coca Cola In Bottles.Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu..
54,90 lei
Termometru - Volkswagen Let's Get Lost.Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citi..
54,90 lei
Termometru - Harley Davidson Genuine.Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită..
54,90 lei
Termometru - Wer Bier.Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu ușurință. S..
54,90 lei
Termometru - Coca Cola Logo Red.Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperatura poate fi citită cu u..
54,90 lei
Termometru Michelin Pneus  Services
STOC EPUIZAT
Termometru Michelin Pneus Services Acest termometru retro clasic de perete Michelin Pneus Services este perfect pentru a furniza informatii rapide si usor de citit despre temperatura dintr-o incapere . Cu designul sau retro si logo-ul iconic al brandului Michelin, acest termometru adauga un s..
54,90 lei
Termometru Ford Mustang GT 1967 Red
STOC EPUIZAT
Termometru Ford Mustang GT 1967 Red Termometrul clasic de perete Ford Mustang GT 1967 Red este un accesoriu perfect pentru pasionatii de masini sau pentru cei care apreciaza frumusetea si eleganta masinilor clasice. Acest termometru are un design vintage, ce prezinta modelul iconic Ford Mustang..
54,90 lei
Termometru Claas The Harvest Specialists Termometru Claas The Harvest Specialists
STOC EPUIZAT
Termometru Claas The Harvest Specialists Este metalic, cu margini arcuite, imprimat cu vopsea de calitate, apoi lacuit pentru protectie. Scara este in grade Celsius si Fahrenheit. Este pregaurit la capete pentru prindere pe perete. Este ambalat individual in cutie de carton, cu fereastra. Dimensi..
54,90 lei
Afişare 1 - 24 din 72 (3 pagini)