Alege categoria
Your Cart

Citroen

Cana ceramica Citroen - Service & Repairs 330mlSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in..
44,90 lei
Magnet Citroen Drivers OnlyAceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine este real..
16,90 lei
Cutie metalica cu bomboane Citroen Type H - Happiness Comes In WavesCutia de buzunar este din metal si contine bomboane mentolate, produse in Germania. Particularitatea produsului este prelucrarea in relief a imaginilor imprimate pe capac. Designul cutiilor de buzunar Nostalgic-Art este retro, asp..
22,90 lei
Set 9 magneti Citroen - 2CV C'est la vieColectionarea este distractiva, dar, de asemenea este nevoie de timp si efort. Convenabil, oferim sortimente mici de noua magneti tematic potrivite diferite pentru fiecare dintre seturile de magneti. O bogata varietate de imagini in doua dimensiuni diferite ..
39,90 lei
Breloc metalica Citroen - TachoReprezinta obiectul ideal pentru cheile dumneavoastra, ajutandu-va sa gasiti cheile mult mai usor si oferindu-le un element frumos si personalizat. Poate reprezenta insa un cadou deosebit pentru persoanele atrase de nostalgia trecutului. Iti vei usura munca in a gasi..
25,90 lei
Placa metalica Citroen - 2CV Logo Blue 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o in..
84,90 lei
Placa metalica Citroen - Parking Only 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o int..
84,90 lei
Placa metalica cu snur Citroen ServicePe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga c..
39,90 lei
Placa metalica Citroen DS Classic DS19 Berline 30x40cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Citroen DS Classic DS19 Berline 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipsea..
84,90 lei
Cutie mica cu bomboane Citroen Service
STOC EPUIZAT
Cutie mica cu bomboane Citroen ServiceCutia de buzunar este din metal si contine bomboane mentolate, produse in Germania. Particularitatea produsului este prelucrarea in relief a imaginilor imprimate pe capac. Designul cutiilor de buzunar Nostalgic-Art este retro, aspectul exterior este lucios, re..
22,90 lei
Placa metalica Citroen DS La Cote D'Azur DS19 20x30cm
STOC EPUIZAT
Placa decor metalica Citroen DS La Cote D'Azur DS19 20x30cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​Pe p..
54,90 lei
Placa metalica Citroen - 2CV 15x20cm Placa metalica Citroen - 2CV 15x20cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Citroen - 2CV 15x20cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! D..
39,90 lei
Placa metalica Citroen - Happiness Comes In Waves 20x30cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Citroen Type H - Happiness Comes In Waves 20x30cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie..
54,90 lei
Placa metalica Citroen - Service & Repairs 20x30cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Citroen - Service & Repairs 20x30cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipsea..
54,90 lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)

În anii 1920 de aur, André-Gustave Citroën, în colaborare cu ingineri, a dezvoltat vehicule cu jumătate de șină cu așa-numita cutie de viteze „dublu-V”. Forma cu unghi dublu a acestui dinte al roții de transmisie a devenit modelul pentru sigla companiei mărcii de renume mondial: Citroën. Simbioza designului și funcționalității, care a avut deja succes la acea vreme, inspiră și astăzi. Prin urmare, noi de la Nostalgic-Art nu am vrut să pierdem ocazia de a aduce faimosul semn „dublu V” Citroën pe produsele noastre tipice din tablă. În noua noastră lume tematică veți găsi diverse semne de tablă și agățat de diferite dimensiuni. Pentru a rămâne fidel stilului mărcii istorice, au fost folosite doar culorile tipice Citroën bleumarin și galben muștar. Cele mai renumite modele Citroën, precum „Rața” și omnibusul numit „Tip H” au fost, de asemenea, imortalizate pe tabla noastră. Un termometru clasic, într-un design asortat, completează mica noastră colecție de produse Citroen.