Alege categoria
Your Cart

Berlin City Style

Placa metalica Trabant - Berlin Black - 20x30cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o i..
54,90 lei
Placa metalica - Trabant. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimensiuni: 10x14c..
24,90 lei
Magnet - Trabant Limousine. Magneti de frigider, care au suprafata imprimata, sunt din otel si sunt folositi pentru a posta articole, cum ar fi liste de cumparaturi sau memento-uri pe usa unui frigider, sau care servesc pur si simplu ca decor. Magneti, ce vin intr-o varietate de modele, fiind o amin..
16,90 lei
Placa metalica Trabant - Pop Art 15x20cm Placa metalica Trabant - Pop Art 15x20cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Trabant - Pop Art 15x20cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spati..
39,90 lei
Placa metalica - Trabant Holiday - 10x14 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Trabant. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimensiuni: 10x14c..
24,90 lei
Set magneti - Trabant
STOC EPUIZAT
Set magneti - Trabant Colectionarea este distractiva, dar, de asemenea este nevoie de timp si efort. Convenabil, oferim sortimente mici de noua magneti tematic potrivite diferite pentru fiecare dintre seturile de magneti. O bogata varietate de imagini in doua dimensiuni diferite cu teme de succes di..
39,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Trabant Kombi Cutie metalica cu bomboane - Trabant Kombi
STOC EPUIZAT
Cutie metalica cu bomboane - Trabant Kombi Sunteti in cautarea pentru partener de cadoul perfect? Frumos, cu personalitate si stil, dar, in acelasi timp robust, dur si cu un continut irezistibil, conservate perfect, dulciurile de menta fabricate in Germania pot fi de asemenea re-umplute cu bomboane ..
22,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Trabant - AWZ Cutie metalica cu bomboane - Trabant - AWZ
STOC EPUIZAT
Cutie metalica cu bomboane - Trabant - AWZ Sunteti in cautarea pentru partener de cadoul perfect? Frumos, cu personalitate si stil, dar, in acelasi timp robust, dur si cu un continut irezistibil, conservate perfect, dulciurile de menta fabricate in Germania pot fi de asemenea re-umplute cu bomboane ..
22,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Trabant
STOC EPUIZAT
Cutie metalica cu bomboane - Trabant. In marime de 6x4x1,6 cm, cutiile noastre isi pot gasi loc in fiecare buzunar de la pantaloni. Acestea sunt imprimate si facute din foi de metal robust. Acest lucru asigura continutul, sa nu se deterioreze chiar si in genti de mana sau compartimentele manusa. Cut..
22,90 lei
Magnet - Trabant 601
STOC EPUIZAT
Magnet - Trabant 601. Magneti de frigider, care au suprafata imprimata, sunt din otel si sunt folositi pentru a posta articole, cum ar fi liste de cumparaturi sau memento-uri pe usa unui frigider, sau care servesc pur si simplu ca decor. Magneti, ce vin intr-o varietate de modele, fiind o amintire d..
16,90 lei
Magnet - Trabant
STOC EPUIZAT
Magnet - Trabant. Magneti de frigider, care au suprafata imprimata, sunt din otel si sunt folositi pentru a posta articole, cum ar fi liste de cumparaturi sau memento-uri pe usa unui frigider, sau care servesc pur si simplu ca decor. Magneti, ce vin intr-o varietate de modele, fiind o amintire destu..
16,90 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Colectia Berling City Style

Berlinul este un oraș al schimbării și al contrastului. Este pe buzele tuturor: Berlinul este șold, este mișto, un loc pentru oameni creativi și gânditori liberi. După ce zidul s-a deschis în 1989, orașul s-a catapultat treptat în Liga Campionilor din marile orașe ale lumii și atrage câteva milioane de turiști în fiecare an. Scena orașului Berlin este la fel de elegantă ca aproape în altă parte, alternativă, tânără și internațională. Motivele stilului Berlin City întruchipează exact acest sentiment și astfel, în mod deliberat, se evidențiază din monotonia predominantă în multe locuri din industria suvenirurilor.