Alege categoria
Your Cart

Ai 5% REDUCERE la prima comanda cu codul "FIRST5" ptr comenzile de minim 100 ron.

Calendare Metalice 10x14 - 20x30 - 30x40cm

Calendar metalic - Kellogg's 20x30 cm
Top Brand
Calendar metalic Kellogg'sIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru anii car..
54,90 lei
Calendar metalic - Pin Up Milk  20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic Pin Up Milk Intr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru ..
54,90 lei
Calendar metalic - Che Guevara 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic - Che GuevaraIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru..
54,90 lei
Calendar metalic - Beer 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic BeerIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru anii care vor..
54,90 lei
Calendar metalic - John Deere L 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic John Deere LIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru anii ..
84,90 lei
Calendar metalic - Diet for a Month 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic Diet for a MonthIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru a..
54,90 lei
Calendar metalic - Pin Up Summer 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic Pin Up SummerIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru anii..
54,90 lei
Calendar metalic - Volkswagen 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic VolkswagenIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru anii ca..
84,90 lei
Calendar birou - Diet for a Month 10x14 cm
STOC EPUIZAT
Imprimata, calendarul nostru metalic Diet for a Month este o solutie convenabila pentru urmatorii ani. Cu doua inele magnetice inchise ce indica ziua curenta si luna. In acest fel calendarul este reutilizabil pentru anii care vor veni. Pe partea din spate a cardului exista un stand pe care este fixa..
24,90 lei
Calendar birou - A Clean House 10x14 cm Calendar birou - A Clean House 10x14 cm
STOC EPUIZAT
Imprimata, calendarul nostru metalic A Clean House este o solutie convenabila pentru urmatorii ani. Cu doua inele magnetice inchise ce indica ziua curenta si luna. In acest fel calendarul este reutilizabil pentru anii care vor veni. Pe partea din spate a cardului exista un stand pe care este fixat. ..
24,90 lei
Calendar metalic - Route 66 - Survivors 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic Route 66 IIIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru anii c..
54,90 lei
Calendar metalic - Harley Davidson Motor Oil 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic Harley Davidson Motor OilIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat..
54,90 lei
Calendar metalic - Route 66 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic Route 66Intr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru anii care..
54,90 lei
Calendar metalic - Betty Boop Hearts 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic - Betty Boop HeartsIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat ..
54,90 lei
Calendar metalic - Le Jardin Francais 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic Le Jardin FrancaisIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru..
54,90 lei
Calendar metalic - John Deere Vintage
STOC EPUIZAT
Calendar metalic John Deere VintageIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru..
84,90 lei
Calendar metalic - Late Vintage Fruits 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic Late Vintage FruitsIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentr..
54,90 lei
Calendar metalic - Route 66 L 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic Route 66Intr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru anii care..
84,90 lei
Calendar metalic - Milka 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic MilkaIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru anii care vo..
54,90 lei
Calendar metalic - Volkswagen Kafer & Bus 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic Volkswagen Kafer & BusIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutiliza..
54,90 lei
Calendar metalic - VW Bulli - Get Lost 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic VW Bulli - Get LostIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentr..
54,90 lei
Calendar metalic - Feels Like Flying 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic Feels Like FlyingIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru ..
54,90 lei
Calendar metalic - Ducati 60 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic Ducati 60Intr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru anii car..
54,90 lei
Calendar metalic - Coffee House 20x30 cm
STOC EPUIZAT
Calendar metalic Coffee HouseIntr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru anii ..
54,90 lei
Afişare 1 - 24 din 31 (2 pagini)

O categorie speciala, aceste placi stilate emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate mai jos, au fost elaborate cu o anumită tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru anii care vor veni. Temele alese atent, imaginile ce sunt de o calitate superioara si embosarea placii metalice accentueaza frumoasele imagini tridimensionale. Acest lucru scoate in evidenta imaginea, facand sa para mai vie. Avand o grosime de 0,5 mm tabla groasa ce asigura rigiditate ridicata si o greutate corespunzatoare. Dimensiuni: 20x30cm.