Alege categoria
Your Cart

Ford

Placa metalica Ford V8 Truck Garage Special Edition 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa l..
84,90 lei
Placa metalica Ford Parking Only 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga..
84,90 lei
Cutie mica cu bomboane Ford Fuel ServiceCutia de buzunar este din metal si contine bomboane mentolate, produse in Germania. Particularitatea produsului este prelucrarea in relief a imaginilor imprimate pe capac. Designul cutiilor de buzunar Nostalgic-Art este retro, aspectul exterior este lucios, ..
22,90 lei
Magnet Ford Mustang GT 1967 RedAceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine este ..
16,90 lei
Placa metalica Ford Mustang Blue Retro 30x40cm - Editie speciala..
84,90 lei
Placa metalica Ford F100 Retro 30x40 - Editie speciala..
84,90 lei
Set 9 magneti Ford Mustang - The BossColectionarea este distractiva, dar, de asemenea este nevoie de timp si efort. Convenabil, oferim sortimente mici de noua magneti tematic potrivite diferite pentru fiecare dintre seturile de magneti. O bogata varietate de imagini in doua dimensiuni diferite cu ..
39,90 lei
Breloc metalica - Ford Mustang - Horse & StripesReprezinta obiectul ideal pentru cheile dumneavoastra, ajutandu-va sa gasiti cheile mult mai usor si oferindu-le un element frumos si personalizat. Poate reprezenta insa un cadou deosebit pentru persoanele atrase de nostalgia trecutului. Iti vei ..
25,90 lei
Cutie metalica cu bomboane Ford Mustang - GT 1967 RedSunteti in cautarea pentru partener de cadoul perfect? Frumos, cu personalitate si stil, dar, in acelasi timp robust, dur si cu un continut irezistibil, conservate perfect, dulciurile de menta fabricate in ;Germania ;pot fi de asemenea re-u..
22,90 lei
Set 9 magneti Ford - Logo EvolutionColectionarea este distractiva, dar, de asemenea este nevoie de timp si efort. Convenabil, oferim sortimente mici de noua magneti tematic potrivite diferite pentru fiecare dintre seturile de magneti. O bogata varietate de imagini in doua dimensiuni diferite cu te..
39,90 lei
Placa metalica Ford Mustang - The Boss 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o in..
84,90 lei
Cana ceramica Ford Mustang - Horse & Stripes LogoSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect ..
44,90 lei
Magnet metalic - Ford blue logoAceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine este ..
16,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Ford logoSunteti in cautarea pentru partener de cadoul perfect? Frumos, cu personalitate si stil, dar, in acelasi timp robust, dur si cu un continut irezistibil, conservate perfect, dulciurile de menta fabricate in Germania pot fi de asemenea re-umplute cu bo..
22,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Ford MustangSunteti in cautarea pentru partener de cadoul perfect? Frumos, cu personalitate si stil, dar, in acelasi timp robust, dur si cu un continut irezistibil, conservate perfect, dulciurile de menta fabricate in Germania pot fi de asemenea re-umplute cu..
22,90 lei
Placa metalica 30x40 Ford - Logo EvolutionPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intrea..
84,90 lei
Placa metalica 30x40 Ford Mustang - GT 1967 RedPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o i..
84,90 lei
Placa metalica FORD MUSTANG GT 1967 RED SPECIAL EDITION 30x40cm Placa metalica FORD MUSTANG GT 1967 RED SPECIAL EDITION 30x40cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica FORD MUSTANG GT 1967 RED SPECIAL EDITION 30x40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie ..
84,90 lei
Placa decor Ford American Pride US Flag Special Edition 30x40cm Placa decor Ford American Pride US Flag Special Edition 30x40cm
STOC EPUIZAT
Placa decor Ford American Pride US Flag Special Edition 30x40cmPlaca ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pentru a crea un efect deo..
84,90 lei
Ceas de Perete Ford Mustang GT 1967 Red
STOC EPUIZAT
Ceas de Perete Ford Mustang GT 1967 RedCeas de perete Martini - L'Aperitivo Racing Stripes cu carcasa metalica. Veti sti intotdeauna timpul! Un accesoriu este si ceasul de perete. Ele sunt intr-o varietate de culori, desene inspirate atractiv potrivit pentru orice interior. Minunata idee de cadou ..
199,90 lei
Placa metalica Ford Bronco Pride of America 20x30cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Ford Bronco Pride of America 20x30cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​Pe peretele ..
54,90 lei
Notebook A5 Ford Mustang Horse & Stripes Logo Notebook A5 Ford Mustang Horse & Stripes Logo
STOC EPUIZAT
Notebook A5 Ford Mustang Horse & Stripes LogoCaietele noastre se caracterizează prin calitate ridicată. Pentru producerea paginilor a fost utilizată doar hârtie certificată FSC fără acid. Standardele FSC reprezintă o gestionare responsabilă a pădurilor și protejează mediul. Husă dură a cărții ..
74,90 lei
Cana ceramica Ford Mustang GT 1967 Red 330 ml Cana ceramica Ford Mustang GT 1967 Red 330 ml
STOC EPUIZAT
Cana ceramica Ford Mustang GT 1967 Red 330 mlSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte..
44,90 lei
Placa metalica Ford Mustang - Horse & Stripes Logo 20x30cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Ford Mustang - Horse & Stripes Logo 20x30cmPlaca de metal rigida, de grosime 0.5 mm; arcuita, embosata si lacuita pentru a crea un efect deosebit prin reflexia luminii; margine fasonata; colturi rotunjite si pregaurite. Placile sunt impachetate individual in folie de plastic. ​P..
54,90 lei
Afişare 1 - 24 din 36 (2 pagini)