Alege categoria
Your Cart

Placi metalice 25x50cm

Placa metalica 25x50 Mercedes-Benz - ServicePlaca ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pentru a crea un efect deosebit prin reflexia..
81,90 lei
Placa metalica - Kawasaki - The Original Ride. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o int..
81,90 lei
Placa metalica BMW. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fascinanta d..
81,90 lei
Placa metalica VW - Garage. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fasc..
81,90 lei
Placa metalica Mini - Logo - 25x50 cm
Top Brand
Placa metalica Mini - Logo . Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fas..
81,90 lei
Placa metalica Martini - Logo White
STOC EPUIZAT
Placa metalica Martini - Logo White ;creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuit..
81,90 lei
Placa metalica - Kitchen - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Kitchen ;- The Original Ride. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o int..
81,90 lei
Placa metalica - Goodyear Service - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Goodyear Service - The Original Ride. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseas..
81,90 lei
Placa metalica - Mercedes-Benz logo evolution - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Mercedes-Benz logo evolution - The Original Ride. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebui..
81,90 lei
Placa metalica - Becks Bottle - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Becks Bottle - The Original Ride. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o..
81,90 lei
Placa metalica - Coca Cola - Evolution - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Coca Cola - Evolution. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga c..
81,90 lei
Placa metalica - Volkswagen Bulli - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Volkswagen Bulli - The Original Ride. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseas..
81,90 lei
Placa metalica - Harley Davidson Biker babe - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Harley Davidson Biker babe. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intre..
81,90 lei
Placa metalica - Coca-Cola - Sign Of Good Taste - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Coca-Cola - Sign Of Good Taste. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o i..
81,90 lei
Placa metalica - Beer - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Trinkt Bier. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fa..
81,90 lei
Placa metalica - Harley Davidson - Service and Repair - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Harley Davidson - Service and Repair. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca..
81,90 lei
Placa metalica - Garage - Service and Repairs - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Garage - Service and Repairs. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intre..
81,90 lei
Placa metalica - Coca Cola - Red Logo - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Coca Cola - Red Logo creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite..
81,90 lei
Placa metalica - Coca Cola - Beach Couple - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pentru a crea un efe..
81,90 lei
Placa metalica - Coca Cola - Be Refreshed Lady - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Coca Cola - Be Refreshed Lady creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate s..
81,90 lei
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)

Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fascinanta de placi decor retro. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimensiuni: 25x50cm.