Alege categoria
Your Cart

Ai 5% REDUCERE la prima comanda cu codul "FIRST5" ptr comenzile de minim 100 ron.

Agende / Caiete de notite

Notebook A5 Ford Mustang Horse & Stripes LogoCaietele noastre se caracterizează prin calitate ridicată. Pentru producerea paginilor a fost utilizată doar hârtie certificată FSC fără acid. Standardele FSC reprezintă o gestionare responsabilă a pădurilor și protejează mediul. Husă dură a cărții ..
74,90 lei
Notebook - Gin & Tonic - Drinks & StoriesCaietele noastre se caracterizează prin calitate ridicată. Pentru producerea paginilor a fost utilizată doar hârtie certificată FSC fără acid. Standardele FSC reprezintă o gestionare responsabilă a pădurilor și protejează mediul. Husă dură a cărții ..
74,90 lei
Agenda A5 - Volkswagen Bulli T1 - Let's Get LostCaietele noastre se caracterizează prin calitate ridicată. Pentru producerea paginilor a fost utilizată doar hârtie certificată FSC fără acid. Standardele FSC reprezintă o gestionare responsabilă a pădurilor și protejează mediul. Husă dură a cărții î..
74,90 lei
Agenda A5 - Route 66 Bike MapCaietele noastre se caracterizează prin calitate ridicată. Pentru producerea paginilor a fost utilizată doar hârtie certificată FSC fără acid. Standardele FSC reprezintă o gestionare responsabilă a pădurilor și protejează mediul. Husă dură a cărții în relief este decor..
74,90 lei
Agenda A5 - Pan Am - Travel StickersCaietele noastre se caracterizează prin calitate ridicată. Pentru producerea paginilor a fost utilizată doar hârtie certificată FSC fără acid. Standardele FSC reprezintă o gestionare responsabilă a pădurilor și protejează mediul. Husă dură a cărții în relief est..
74,90 lei
Agenda A5 - Genius at workCaietele noastre se caracterizează prin calitate ridicată. Pentru producerea paginilor a fost utilizată doar hârtie certificată FSC fără acid. Standardele FSC reprezintă o gestionare responsabilă a pădurilor și protejează mediul. Husă dură a cărții în relief este decorată..
74,90 lei
Notebook - Vespa - The Italian Cla Notebook - Vespa - The Italian Cla
STOC EPUIZAT
Notebook - Vespa - The Italian ClaCaietele noastre se caracterizează prin calitate ridicată. Pentru producerea paginilor a fost utilizată doar hârtie certificată FSC fără acid. Standardele FSC reprezintă o gestionare responsabilă a pădurilor și protejează mediul. Husă dură a cărții în relief este ..
74,90 lei
Agenda A5 - Say it 50's - Have A Coffee Agenda A5 - Say it 50's - Have A Coffee
Pre-comanda
Agenda A5 / Caiet de notite - Say it 50's - Have A CoffeeCaietele noastre se caracterizează prin calitate ridicată. Pentru producerea paginilor a fost utilizată doar hârtie certificată FSC fără acid. Standardele FSC reprezintă o gestionare responsabilă a pădurilor și protejează mediul. Husă d..
74,90 lei
Agenda A5 - We can do it Agenda A5 - We can do it
Pre-comanda
Agenda A5 - We can do it!Caietele noastre se caracterizează prin calitate ridicată. Pentru producerea paginilor a fost utilizată doar hârtie certificată FSC fără acid. Standardele FSC reprezintă o gestionare responsabilă a pădurilor și protejează mediul. Husă dură a cărții în relief este decorată ..
74,90 lei
Agenda A5 - Stand Around Being Fantastic Agenda A5 - Stand Around Being Fantastic
Pre-comanda
Agenda A5 - Stand Around Being FantasticCaietele noastre se caracterizează prin calitate ridicată. Pentru producerea paginilor a fost utilizată doar hârtie certificată FSC fără acid. Standardele FSC reprezintă o gestionare responsabilă a pădurilor și protejează mediul. Husă dură a cărții în relief..
74,90 lei
Agenda A5 - Einstein - Genius notes Agenda A5 - Einstein - Genius notes
Pre-comanda
Agenda A5 - Einstein - Genius notesCaietele noastre se caracterizează prin calitate ridicată. Pentru producerea paginilor a fost utilizată doar hârtie certificată FSC fără acid. Standardele FSC reprezintă o gestionare responsabilă a pădurilor și protejează mediul. Husă dură a cărții în relief este..
74,90 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Pentru grupul nostru de produse „notebook-uri”, am aplicat design-urile noastre tipice Nostalgic Art pe copertele dure ale notebook-urilor clasice. Suprafața este texturată și ridicată pentru a optimiza aderența și adaugă o notă de 3D designului. Cartea în sine conține pagini minunate concepute cu ziceri și motive motivaționale sau amuzante care vă vor îndulci ziua. Toate paginile DIN A5 (145 x 210mm) sunt punctate pentru a facilita desenarea și scrierea în linie dreaptă. Marcajul este asortat în culori cu restul designului și garantează o bună organizare în cadrul celor 128 de pagini colorate fildeș. Există spațiu pentru mai multe note libere în buzunarul interior util.