Alege categoria
Your Cart

Pin Up

Placa metalica - Becks Imported Beer. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga col..
70,90 lei 84,90 lei
Fără TVA:70,90 lei
Placa metalica 20x30 Pin Up - Ahoy Sailor!
STOC EPUIZAT
Placa metalica 20x30 Pin Up - Ahoy Sailor!Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intrea..
54,90 lei
Fără TVA:54,90 lei
Placa metalica - Bacardi - Pin Up Girl - 15x20 cm
STOC EPUIZAT
Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fascinanta de placi decor retro...
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Placa metalica VW The original Ride1950 creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lac..
24,90 lei
Fără TVA:24,90 lei
Placa metalica VW The original​ creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pen..
24,90 lei
Fără TVA:24,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Marilyn - Celebrity Pills. In marime de 6x4x1,6 cm, cutiile noastre isi pot gasi loc in fiecare buzunar de la pantaloni. Acestea sunt imprimate si facute din foi de metal robust. Acest lucru asigura continutul, sa nu se deterioreze chiar si in genti de mana sau compartim..
22,90 lei
Fără TVA:22,90 lei
Calendar metalic - Pin Up Milk  20x30 cm
Top Brand STOC EPUIZAT
Calendar metalic Pin Up Milk Intr-o categorie speciala, aceasta placa stilata emana creativitate si sofisticare. Fiecare dintre ele, prezentate in aceasta categorie, a fost elaborata cu o anumita tema. Pe o placa metalica, avand doua inele magnetice, acest calendar poate fi reutilizat pentru ..
54,90 lei
Fără TVA:54,90 lei
Placa metalica - Becks Bottle - 25x50 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Becks Bottle - The Original Ride. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o..
81,90 lei
Fără TVA:81,90 lei
Placa metalica - Becks Yellow - 15x20 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Becks Yellow creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, embosate si lacuite pentru ..
39,90 lei
Fără TVA:39,90 lei
Magnet - Hotel Mama - Open 24h
STOC EPUIZAT
Aceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine este realizata din culori vii imprimat..
16,90 lei
Fără TVA:16,90 lei
Semn de carte - My Week Is All Booked
STOC EPUIZAT
Semn de carte My Week Is All Booked. De peste 100 de ani, semnele de carte sunt folosite nu numai ca un marcaj, ci şi ca o expresie de estetică şi individualitate. Imaginile sunt bestselleruri. Unele amintesc de zilele trecute, în timp ce altele sunt bazate pe tendințele actuale. Fabricat din materi..
17,90 lei
Fără TVA:17,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Best mum. In marime de 6x4x1,6 cm, cutiile noastre isi pot gasi loc in fiecare buzunar de la pantaloni. Acestea sunt imprimate si facute din foi de metal robust. Acest lucru asigura continutul, sa nu se deterioreze chiar si in genti de mana sau compartimentele manusa. Cu..
22,90 lei
Fără TVA:22,90 lei
Cutie metalica cu bomboane - Best dad. In marime de 6x4x1,6 cm, cutiile noastre isi pot gasi loc in fiecare buzunar de la pantaloni. Acestea sunt imprimate si facute din foi de metal robust. Acest lucru asigura continutul, sa nu se deterioreze chiar si in genti de mana sau compartimentele manusa. Cu..
22,90 lei
Fără TVA:22,90 lei
Placa metalica - Pair of Glasses - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Pair of Glasses. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie ..
99,90 lei
Fără TVA:99,90 lei
Placa metalica - Book Club - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica Book Club. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie fascin..
99,90 lei
Fără TVA:99,90 lei
Adăugați un strop de înțelepciune și umor în decorul dvs. cu tabloul metalic decorativ "Take My Advice" de la ArtGarage.ro. Acest tablou de 30x40 cm este un amestec perfect între stil, umor și înțelepciune, fiind alegerea ideală pentru baruri, restaurante sau pentru a adăuga o notă de originalitate ..
99,90 lei
Fără TVA:99,90 lei
Placa metalica - My Dog's Likes - 30x40 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica My Dog's Likes. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga colectie f..
99,90 lei
Fără TVA:99,90 lei
Placa metalica - VW - ABC. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimensiuni: 10x14..
24,90 lei
Fără TVA:24,90 lei
Placa metalica - VW - Get Away. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de spatiu! Dimensiuni: ..
24,90 lei
Fără TVA:24,90 lei
Placa metalica - Harley-Davidson - Wild At Heart - 10x14 cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica - Harley-Davidson - Wild At Heart. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Reprezinta o achizitie esentiala pentru orice tip de sp..
24,90 lei
Fără TVA:24,90 lei
Magnet - Pin Up Sailor
STOC EPUIZAT
Aceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine este realizata din culori vii imprimat..
16,90 lei
Fără TVA:16,90 lei
Magnet - Lucky Star Aceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine este realizata din..
16,90 lei
Fără TVA:16,90 lei
Magnet - Ducati 60
STOC EPUIZAT
Magnet - Ducati 60 Aceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine este realizata din ..
16,90 lei
Fără TVA:16,90 lei
Afişare 1 - 24 din 203 (9 pagini)

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.