Alege categoria
Your Cart

Fiat

Cutie metalica cu bomboane Fiat - Drivers OnlySunteti in cautarea pentru partener de cadoul perfect? Frumos, cu personalitate si stil, dar, in acelasi timp robust, dur si cu un continut irezistibil, conservate perfect, dulciurile de menta fabricate in ;Germania ;pot fi de asemenea re-umplute ..
22,90 lei
Cana ceramica Fiat - Good Things Are Ahead Of YouSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in p..
44,90 lei
Breloc metalic - Fiat 500Reprezinta obiectul ideal pentru cheile dumneavoastra, ajutandu-va sa gasiti cheile mult mai usor si oferindu-le un element frumos si personalizat. Poate reprezenta insa un cadou deosebit pentru persoanele atrase de nostalgia trecutului. Iti vei usura munca in a gasi cheil..
25,90 lei
Placa metalica 30x40 Fiat - Parking OnlyPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga..
84,90 lei
Placa metalica Fiat 500 - Italian Colours. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreag..
39,90 lei
Placa metalica FIAT 500 - Turin Italia 30X40cm Placa metalica FIAT 500 - Turin Italia 30X40cm
STOC EPUIZAT
Placa metalica FIAT 500 - Turin Italia 30X40cmPe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o in..
84,90 lei
Cana ceramica Fiat - Since 1899 Logo Blue Cana ceramica Fiat - Since 1899 Logo Blue
STOC EPUIZAT
Cana ceramica Fiat - Since 1899 Logo BlueSaluta noua cana preferata! Stim ca exista o multime de variante, dar cana noastra este speciala. De un design special ce atrage atentia tuturor, cu detalii cum ar fi culorile interioare sunt atent selectate pentru a se potrivi fiecarui proiect in parte. Da..
44,90 lei
Magnet - Fiat Servizio
STOC EPUIZAT
Magnet metalic - Fiat ServizioAceste ajutoare universale transforma fiecare frigider, fiecare hota, fiecare suprafata metalica intr-un buletin de bord. Imagini minunate ce promoveaza teme de succes din colectia noastra Nostalgic-Art. Marimea magnetilor este de 6 x 8 cm. Suprafata de imagine e..
16,90 lei
Set magneti - Fiat 500 Set magneti - Fiat 500
STOC EPUIZAT
Set magneti - Fiat 500Colectionarea este distractiva, dar, de asemenea este nevoie de timp si efort. Convenabil, oferim sortimente mici de noua magneti tematic potrivite diferite pentru fiecare dintre seturile de magneti. O bogata varietate de imagini in doua dimensiuni diferite cu teme de succes ..
39,90 lei
Placa metalica cu snur Fiat - Service & Repair Placa metalica cu snur Fiat - Service & Repair
STOC EPUIZAT
Placa metalica cu snur Fiat - Service & Repair. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca ..
39,90 lei
Placa metalica Fiat - Logo Evolution
STOC EPUIZAT
Placa metalica Fiat - Logo Evolution. Pe peretele din barul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin un astfel de obiect decorativ, plin de umor si iesit din tipar. Deosebeste-ti peretele din barul, cafeneaua sau de ce nu, locuinta ta. Printre sticlele cu bauturi, nu trebuie sa lipseasca o intreaga col..
84,90 lei
Termometru camera Fiat - Servizio
STOC EPUIZAT
Termometru camera Fiat - Servizio | Colectia Fiat 2020Termometrele noastre sunt într-adevăr deosebite. Ele sunt arcuite și au două găuri pre-găurite pentru fixarea ușoară pe perete. Forma lor decorativă este potrivită pentru utilizarea interioară și împodobesc orice camera, bucatarie etc. Temperat..
54,90 lei
Placa metalica Fiat 500 - Red car in the street
STOC EPUIZAT
Placa metalica Fiat 500 - Red car in the street creaza o atmosfera speciala, dinamica cu un simt retro! Placa ideala pentru decorarea oricarui bar, pub, cafenea sau restaurant in stil retro/vintage, avand incorporate imagini de colectie. Placile de metal sunt de grosime apreciabila, arcuite, em..
84,90 lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

Colectia FIAT

FIAT este dolce vita pe patru roți. Mașina de cult Fiat 500 a cucerit nenumărate inimi. Această colecție retro FIAT îmbină stilul de viață italian cu designuri nostalgice frumoase pe produse utile pentru cadou și decorare.