Alege categoria
Your Cart

Calendare de Birou

Calendar birou - Diet for a Month 10x14 cm
STOC EPUIZAT
Imprimata, calendarul nostru metalic Diet for a Month este o solutie convenabila pentru urmatorii ani. Cu doua inele magnetice inchise ce indica ziua curenta si luna. In acest fel calendarul este reutilizabil pentru anii care vor veni. Pe partea din spate a cardului exista un stand pe care este fixa..
24,90 lei
Calendar birou - A Clean House 10x14 cm Calendar birou - A Clean House 10x14 cm
STOC EPUIZAT
Imprimata, calendarul nostru metalic A Clean House este o solutie convenabila pentru urmatorii ani. Cu doua inele magnetice inchise ce indica ziua curenta si luna. In acest fel calendarul este reutilizabil pentru anii care vor veni. Pe partea din spate a cardului exista un stand pe care este fixat. ..
24,90 lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Imprimate, calendarele noastre metalice sunt o solutie convenabila pentru urmatorii ani. Cu două inele magnetice inchise ce indica ziua curenta si luna. In acest fel calendarul este reutilizabil pentru anii care vor veni. Pe partea din spate a cardului exista un stand pe care este fixat. In plus, partea din fata este sigilat cu un lac protector. Aceasta formeaza un luciu frumos si durabil. Calendarele noastre pot fi totodata carti postale ce pot fi trimise in intreaga lume intr-un plic, avand dimensiunile de: 10x14cm.